به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی کردستان، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان ظهر امروز در این نشست اظهار کرد: استان کردستان دارای فرهیختگان و انسانهای صاحب فکر و اندیشه است و باید از این افراد در راستای همفکری و همافزایی استفاده ببریم.
حجتالاسلام مختار کرمی با اشاره به اینکه با اعتماد کردن به جوانان اندیشمند و صاحب نظر است که میتوان از ظرفیتهای آنها بهره برد، افزود: باید به جای دست به دامان دیگران شدن از نخبگان جوان این استان نهایت استفاده را برد.
وی خاطرنشان کرد: تبلیغات اسلامی کردستان با همکاری جمعیت بانوان فرهیخته استان سلسله نشستهایی را در شهرستانهای استان ایجاد کرده که در این نشستها از نظرات و ایدههای بانوان استفاده میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان عنوان کرد: بانوان در این سلسله نشستها این فرصت را خواهند داشت تا دغدغهها و خواستههای خود را مطرح و دستاوردهای انقلاب اسلامی را در حوزه بانوان تبیین کنند.
حجتالاسلام کرمی بیان کرد: قطعا فرزندان این خطه از کشور با رعایت حرمت و حفظ احترام میتوانند در همایش و برنامههای مختلف اظهارنظر کنند و اگر انتقادی نیز بر مسوول یا ارگانی وارد است، اعلام دارند.
وی اضافه کرد: سعی براین است تا نظرات بانوان فرهیخته استان جمعآوری و به عنوان راهبرد در حوزه زنان و خانواده مورد استفاده قرار گیرد.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: فرهنگ در هر جامعهای زیربنای آن جامعه بوده و هر جا مشکلی باشد یعنی اینکه نسبت به فرهنگ بیتوجه بودهایم.
شعبان سپهر بیان کرد: متاسفانه امروزه از فرهنگ فقط در حد تعارفات نام برده میشود و به صورت زیربنایی به این مهم توجه نشده است.
وی عنوان کرد: بزرگترین و شاخصترین معیار انقلاب اسلامی ما امام راحل است و باید از این بزرگمرد انقلاب درس بگیریم.
وی تقویت روحیه خودباوری بین مسلمانان را از ویژگیهای بارز امام راحل برشمرد و گفت: باید مسوولان به این مهم توجه کنند و روحیه خودباوری را بین مردم تقویت سازند.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان اضافه کرد: گرچه آمریکا و استکبار همواره دنبال توطئه افکنی علیه ایران اسلامی هستند اما هیچگاه نتواسنتهاند کاری از پیش ببرند.
مسوول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: امروزه جنگ روایتها مطرح است و دشمنان اسلام به گونهای فعالیت میکنند که فرهیختگان را دچار خطاب حاسباتی خواهند کرد.
حجتالاسلام حسن عارضی یادآور شد: باید مراقب بود که در جنگ روایتها دچار خطاب محاسباتی نشویم و با مطالعه و افزایش بینش سیاسی و حفظ تعاملات اهداف خود را تحقق ببخشیم.
مسوول نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان کردستان نیز در این جلسه افزود: بانوان نقش ارزندهای در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارند و نباید توان این قشر تاثیرگذار جامعه را نادیده گرفت.
حجتالاسلام قربانی اعلام کرد: زنان میتوانند با جلوگیری از معضلاتی مانند طلاق و تربیت درست فرزندان انقلابی به پا کنند که جامعه ما با کمترین مشکلات روبرو باشد.
وی افزود: بانوان فرهیخته استان میتوانند با ارائه راهکارهای ارزنده در راستای جلوگیری از طلاق و یا کاهش آسیبهای اجتماعی موثر واقع شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه کردستان نیز در این نشست به جایگاه ایران در جهان پرداخت و گفت: کشور ما در بسیاری از موارد از جمله ذخائر انرژی، معادن، رشد علمی و غیره جایگاه ارزندهای در جهان دارد.
شاهین کتابی بیان کرد: باید اندیشکدههایی داشته باشیم تا بتوانیم با تولید فکر و اندیشه خطاهای محاسباتی را حذف کنیم.
وی با بیان اینکه خلاقیت محور اصلی توسعه پایدار است، عنوان کرد: اگر فرهیختگان و نخبگان ما خلاقیت نداشته باشند کار به جایی پیش نخواهد رفت.
وی بر کسب مهارت در مثبتنگری خودمان و تعمیم آن به جامعه تاکید کرد و گفت: این مهم باید مورد توجه اساتید و فرهیختگان قرار گیرد.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان نیز در این نشست برگزاری اینگونه نشستها را استفاده از نظرات و ایدههای بانوان فرهیخته استان دانست و گفت: این دوره از نشست فصلی بانوان فرهیخته استان با عنوان نقش فرهیختگان در پایداری ارزشها و مقاومت اسلامی برگزار شده است.
فاطمه سهرابی بیان کرد: باید دستاوردهای انقلاب اسلامی برای مردم بازگو شود و بانوان فرهیخته در این راستا میتوانند فعالیت داشته باشند.
وی در پایان خواستار ارائه برنامه بانوان فرهیخته استان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شد و گفت: این برنامهها باید به صورت مکتوب تدوین و ارسالشود.
عضو جمعیت بانوان فرهیخته و مسوول امور بانوان آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این نشست افزود: نیاز است برای ایجاد گفتمانسازی در میان مردم نظرات دانشآموزان، دانشجویان و سایر اقشار در جلسات و همایشها بیان و مورد استفاده قرار گیرد.
لیلا حیدری بیان کرد: کودکان و نوجوانان باید به خودباروی برسند و بدانند که کشور ما در بسیاری از لحاظ سرآمد جهان است.
وی از اجرای طرحی با عنوان گفتگوی موثر ویژه دانشآموزان خبر داد و گفت: براساس اجرای این طرح دانشآموزان به صورت رودر رو با مسوولان گفتگو خواهند داشت.
در ادامه این نشست سایر بانوان فرهیخته استان نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه زنان و خانواده اعلام کردند.
نظر شما