با معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره بازهای های محلی به کار خود پایان داد

مراسم اختتامیه نخستین جشنواره بازهای بومی محلی به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و با تقدیر از ۱۴ برگزیده این جشنواره، شهروندان نمونه، افراد شاخص و منتخبین فرهنگی محلات عباس آباد، گلشن و فرجه در سالن ورزشی استقلال محله عباس آباد سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، نخستین جشنواره بازهای های محلی به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و با همکاری موسسه توسعه شهری ژیار سنندج در محلات عباس آباد، گلشن و فرجه برگزار شد که مراسم اختتامیه آن سه شنبه شب (4 دی) با حضور بیش از 2 هزار نفر در سنندج برگزار شد.

 

فرماندار سنندج در این مراسم با اشاره به نقش پررنگ نهادهای مؤثر در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، اظهار داشت: برای نیل به این مهم با حضور تشکل‌های تسهیل‌گر، دفاتر تسهیل‌گری و توسعه محلات سنندج با هدف بازآفرینی شهری برای کاهش و رفع معضلات و آسیب‌های ملی و محلی در سنندج شکل گرفت.

 

محمدابراهیم زارعی، با تأکید بر اینکه احیای سرمایه اجتماعی با کمک مردم الزامی است، افزود: این تلاش باید با تأسی به فعالیت‌های ورزشی، اجتماعی، فرهنگی و هنری و با کمک خود مردم صورت پذیرد.  

 

وی با ذکر اینکه فعالیت‌های دفاتر تسهیل‌گری اجتماع‌محور است، خاطرنشان کرد: تلاش خواهد شد تا با مشارکت خود مردم، گام‌های مؤثری را در زمینه احصاء و کاهش آسیب‌های اجتماعی محلات حاشیه‌نشین، توانمندسازی افراد و تلاش برای رفع مشکلات و مسائل مربوط به ساکنان این مناطق برداشت.

 

مدیرعامل موسسه توسعه شهری ژیار و مسئول دفتر تسهیل گری و توسعه محلی محلات گلشن، عباس آباد و فرجه سنندج نیز در این مراسم اظهار کرد: نخستین جشنواره بازهای بومی محلی از 25 آذر به مدت 4 شب با محوریت بازهای های چوزان، تخته نرد و جوراب بازی ویژه آقایان و بازی قمچان ویژه خانم ها در سنندج برگزار شد.

 

ساحل زارعی با بیان اینکه 180 نفر برای شرکت در مسابقات ثبت نام کردند، افزود: از تعداد کل شرکت کنندگان در این جشنواره 70 نفر را بانوان تشکیل دادند.

 

وی با بیان اینکه این برنامه نخستین جشنواره فرهنگی و هنری است که در این سه محله برگزار می شود، اضافه کرد: با توجه به استقبال خوب مردم از این جشنواره تلاش می شود دوره های بعدی آن با موضوع های دگر در سایر محلات سنندج برگزار شود.

 

زارعی، ایجاد نشاط اجتماعی، وفاق ملی و محلی و ترویج فرهنگ دوستی و ورزش همگانی، تقویت هویت اجتماعی و معرفی سرمایه های اجتماعی محلات را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره خواند و افزود: مسن ترین فرد شرکت کننده در این جشنواره مردی 83 ساله متولد 1314 در رشته چوزان و کم سن و سال ترین هم دختری 17 ساله است.
 

لازم به ذکر اجرای گروه نمایش، موسیقی از دیگر بخش های مراسم اختتامیه جشنواره بازهای بومی و محلی سنندج بود.

 

در ادامه این مراسم از تیم اول برگزیده جوراب بازی، و نفرات اول تا سوم بازهای چوزان، قمچان و تخته نرد تقدیر و تجلیل شد.

 

همچنین از 16 برگزیده فرهنگی شامل فعالان مدنی، شهروندان نمونه، افراد شاخص و تاثیرگذار، معتمد و خیر محلات عباس آباد، فرجه و گلشن سنندج قدردانی شد.

 

کد خبر 751359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha