به گزارش خبرگزاری شبستان، شورای عالی قرآن به منظور شناخت استعدادهای برتر و در راستای ارتقاء وضعیت تولید و پخش ادعیه و اذانهای فاخر از شبکههای مختلف رسانه ملی از نیمه آذرماه سال جاری و مقارن با برگزاری چهاردهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن اقدام به برگزاری جشنواره دعا و اذان برتر کرده است.
محمدتقی میرزاجانی گفت: طراحی این جشنواره را میتوان بهعنوان پیوست عملیاتی نشست تخصصی چهاردهم که با موضوع دعا و اذان برگزار شد، قلمداد کرد. شورای عالی قرآن با اعلام این فراخوان درنظر دارد تا در حوزه دعا و اذان، در چارچوب اصول و استانداردهای موجود، نسبت به توسعه امر تولید و پخش ادعیه و اذانهای فاخر از رسانه ملی توسط افرادی که توانایی و صلاحیتهای لازم را دارند، اقدام کند.
معاون اجرایی شورای عالی قرآن افزود: مؤذنان و دعاخوانان ممتازی که قصد شرکت در این جشنواره را دارند میبایست به گونهای که در فراخوان جشنواره اعلام شده است، در بخش دعا با قرائت یک قطعه حداکثر ۵ دقیقهای از دعاهای مأثور( به انتخاب خود شرکتکننده) و در بخش اذان با اجرای کامل آن، آثار ضبط شده را تا پایان بهمنماه سال جاری از طریق پیام رسان سروش به شماره ۰۹۱۲۱۰۸۳۶۲۶ و یا رایانامه shora.quran@gmail.com ارسال کنند. ضمناً شرکتکنندگان در صورت هرگونه ابهام یا سؤال، میتوانند در ساعات اداری با کارشناس دبیرخانه جشنواره به شماره تلفن ۸۸۱۵۳۲۴۷ تماس بگیرند.
وی ادامه داد: علاقه مندانی که بنا دارند در این جشنواره شرکت کنند، پیش از ضبط اثر خود، «آییننامه دعا و اذان» را که در بخش آییننامهها در پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی قرآن بارگزاری شده است، مطالعه کنند.
میرزاجانی افزود: الزامی به ضبط استودیویی آثار نیست و ملاک، کیفیت مناسب صوتی آثار ارسالی است. لذا شرکتکنندگان میتوانند اثر خود را حتی با گوشی تلفن همراه خود ضبط و به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
وی با بیان این مطلب که شرکتِ همزمان در هر دو رشته دعا و اذان بلامانع است، گفت: شرکتکنندگان توجه داشته باشند که حتماً میبایست به همراه اثر ارسالی، مشخصات خود شامل: نام، نام خانوادگی، استان، شماره تماس و سن را ارسال نمایند.
میرزاجانی اظهار کرد: پس از پایان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره، اثرهای رسیده توسط اساتید برجسته مورد ارزیابی و داوری قرار خواهد گرفت و ضمن تجلیل از نفرات برتر، شورای عالی قرآن شرایطی فراهم خواهد کرد تا از افرادی که آثار ایشان نصاب لازم را جهت پخش از شبکههای صدا و سیما داراست، جهت ضبط و تولید دعا و اذان دعوت بهعمل آید.
معاون اجرایی شورای عالی قرآن در خصوص نحوه اجرای اذان و دعا خاطر نشان کرد: در قرائت دعا، تقیّد به سبکهای اصیل و یا اهتمام به ارائه سبکهای بدیع، هر دو مدنظر بوده و در اجرای اذان نیز، اولویت با ارائه سبک جدید و یا ترکیب سبکهای متجانس و پرهیز از تقلید صرف است.
نظر شما