احتمال  انتقال هپاتیت از راه خون و فرآورده های آن در فارس، صفر است

ابراهیمی گفت: با همکاری سازمان انتقال خون و دانشگاه های علوم پزشکی سعی شده تا احتمال انتقال هر ویروسی به ویژه بیماری هپاتیت B از طریق خون و فرآورده های آن به صفر برسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «مصطفی ابراهیمی» امروز (سه شنبه 4 دی) در نشست خبری با موضوع بیماری های واگیردار با بیان اینکه انتقال هپاتیت از مادر به نوزاد شایع بوده و به همین دلیل تمامی زنان باردار تحت آزمایش هپاتیت B قرار می گیرند، گفت: در سال های اخیر فعالیت ها و اقدامات مطلوبی از نظر ایمنی فرآورده اس خونی انجام شده است.

 

مدیرگروه بیماری های واگیردار معاونت بهداشت علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در حال حاضر شیوع یک و نیم تا 2 درصدی هپاتیت در جامعه نشان می دهدکه بیشترین سهم روش انتقال از مادر به نوزاد است، تصریح کرد: با درمان های جدید رادیکال می توانیم هپاتیت c را درمان کنیم.

 

وی با اشاره به شیوع 10 برابری بیماری هپاتیت در افغانستان نسبت به ایران، افزود: انتقال خون از اتباع خارجی خوان اهدایی دریافت نمی کند و اقدامات پیشگیرانه در این حوزه انجام شده است.

 

ابراهیمی تصریح کرد: افرادی که از ابتدای فروردین سال ۱۳۶۸ به بعد متولد شدند، علیه بیماری هپاتیت واکسینه شده و دارای ایمنی مورد نیاز هستند، همچنین متولدین پیش از سال ۱۳۶۸ یا همان افراد بالای ۲۹ سال، باید برای ایمن سازی جامعه و سلامت خود، با مراجعه به مراکز بهداشت و انجام واکسینه برای این بیماری اقدام کنند.

 

وی با اشاره به انتقال بیماری هپاتیت از راه خون و فرآورده های آن گفت: با همکاری سازمان انتقال خون و دانشگاه های علوم پزشکی سعی شده تا احتمال انتقال هر ویروسی به ویژه بیماری هپاتیت B از طریق خون و فرآورده های آن به صفر برسد.

 

مدیرگروه بیماری های واگیردار معاونت بهداشت علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: اگر فرد بزرگسالی به بیماری هپاتیت مبتلا شود، با درمان هایی که از سوی مراکز مشخص شده انجام می شود، پس از ۶ ماه تا ۹۵ درصد از ویروس این بیماری پاکسازی شده و به عنوان ناقل سالم می تواند به زندگی خود ادمه یابد.

 

کد خبر 751068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha