به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیتالله علی اکبر رشاد یکشنبه (2دی) در ابتدای درس خارج فقه به شرح فقراتی از نهجالبلاغه پرداخته و گفت: امیرمومنان امام علی(ع) فرمودند که مرگ بسیار نزدیک و مصاحبت، همراهی و با هم بودن بسیار کم است.
رییس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه افزود: پدر، مادر، همسر، دوستان و دارائیهای مادی معنوی فرصت، زمان و شرایط ارزشمند رسیدن به کمال، همه این موارد در کوتاه مدت در اختیار ما هستند بنابراین باید قدر آنها را دانسته و استفاده کرد.
آیتالله رشاد با تاکید بر اینکه انسان باید قدر و ارزش پدر و مادر را بشناسد، عنوان کرد: معمولا تا زمانی که پدر و مادر هستند انسان ارزش و اهمیت آن را درک نمیکند همین که از دست میدهد متوجه میشود که چه گوهر گرانبهایی را از دست داده است.
رئیس شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه افزود: برخی از بزرگان، اقربا و احبا در سن کهولت نیز دلتنگ والدین خود میشدند و نسبت به آنان احساس نیاز میکردند.
تولیت حوزه علمیه امام رضا(ع) با بیان اینکه فرصت نیز از جمله چیزهایی است که وقتی انسان از دست میدهد میداند که چه گوهر گرانبهایی را از دست داده است، گفت: اگر انسان فرصت ها را خوب درک کرده و از آن درست استفاده کند میتواند به کمال برسد، همه عمر و لحظات ما فرصتهای باارزشی هستند اگر قدر بدانیم، در یک لحظه انسان میتواند حقیقتی را کشف و درک یا آموزش ببیند و یک عمر برای او ارزش داشته باشد.
آیتالله رشاد افزود: انسان میتواند در یک ساعت کار خیری را انجام دهد که همه دوران حیات حقیقی یعنی عالم آخرت از آن برخوردارو بهرمنده شود و همان سبب خلود در بهشت او شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نوع بشر هرآنچه در اختیار دارد را قدر نمیداند زمانی قدر می داند که دیگر از دست رفته است.
نظر شما