ارائه گزارش تحقیق و تفحص از موسسه همشهری در صحن شورا

سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، گزارش تحقیق و تفحص از موسسه همشهری را در صحن امروز شورا ارایه کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «حجت نظری» در جلسه امروز شورا با ارایه گزارشی از تحقیق و تفحص از موسسه همشهری گفت: از ماه های ابتدای فعالیت جدید و با توجه به مباحث مطرح شده در خصوص عملکرد موسسه همشهری در دوره قبل و برای شفافیت و اطلاع شهروندان از آنچه که در مدیریت شهری می گذرد طرح تحقیق و تفحص از موسسه همشهری در کمیته ای از کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران آغاز شد.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه در بسیاری از موارد تیم قبلی حاضر به همکاری و ارایه مدارک و مستندات نشد، افزود: علیرغم همه این مسایل گزارش دقیقی از موسسه همشهری تهیه شده است.

 

وی با اشاره به آغاز فعالیت موسسه همشهری از آذرماه 71 گفت: این همشهری در سال 86 علاوه بر چاپ و انتشار روزنامه گروه مجلات را نیز راه اندازی کرد و در طول زمان تنوع مجلات به 18 نوع نیز افزایش یافت.

 

نظری خاطرنشان کرد: در سال 96 به علت زیان ده بودن مجلات شرکت فقط 8 مجله شامل هفته نامه جوان، دو هفته نامه سر نخ، دو هفته نامه دانستنی ها، دو هفته نامه بچه ها، ماهنامه تندرستی، ماهنامه داستان، ماهنامه سرزمین من و ماهنامه 24 را منتشر کرد و انتشار بقیه مجلات را متوقف کرد.

 

نظری با بیان اینکه علیرغم افزایش 50 درصدی قیمت هر نسخه فروش رفته در سال 96 به علت کاهش 56 درصدی فروش نسخ نسبت به سال های قبل درآمد فروش مجلات نسبت به سال های 94 و 95، 33 درصد کاهش داشت، افزود: بهای تمام شده هر نسخه از مجلات در سال های 94 تا 96 به ترتیب 57 هزار، 71 هزار و 114 هزار ریال اس و درآمد حاصل از فروش هر نسخه به ترتیب 19 هزار، 21 هزار و 30 هزار ریال است و به طور متوسط حدود 29 درصد از قیمت تمام شده مجلات عایدی شرکت بوده است.

 

وی با اشاره به جدول مقایسه درآمد حاصل از فروش آگهی مجلات با مواد و دستمزد گفت: به طور متوسط 56 درصد از هزینه مواد و دستمزد مستقیم عایدی شرکت از درآمد است که ناشی از تعیین ناصحیح بهای فروش است.

 

وی ادامه داد: کاهش بیش از یک میلیون و 700 هزار نسخه فروش در سال 96 نسبت به 94 و افزایش تعداد مرجوعی در این مدت بیانگر کاهش خریدار و مخاطب مجلات این نشریه است به طوری که از فروش مجلات از دو میلیون و 942 هزار و 279 نسخه در سال 94 به یک میلیون و 204 هزار و 489 نسخه در سال 96 رسیده است.

 

نظری در ادامه با اشاره به بخش دوم گزارش تحقیق و تفحص از موسسه همشهری گفت: این بخش مربوط به استخدام در سال 95 و بعد از آن است که ماده 85 قانون شهرداری ها در استخدام کارکنان این موسسه ملاک عمل قرار نگرفته است به طوری که در سال 94 طبقه بندی مشاغل جدید طراحی شده که این طبقه بندی فاقد مصوبه رسمی از هیئت مدیره وقت و وزارت کشور بوده و اجرایی کردن آن هم مغایر با قانون کار بوده است.

 

وی با بیان اینکه 136 پست جدید خارج از طبقه بندی مصوب سال 84 اجرایی و به افراد تخصیص داده شده است، گفت: متناسب با پست جدید غیر مصوب گروه ها و پایه حقوقی به پرسنل اعطا در نتیجه حقوق و مزایای پرداختی افزایش یافته که تخلف از مقررات مصوب محسوب می شود.

 

وی با توضیح شیوه ارتقای درون سازمانی در کمیته طبقه بندی مشاغل شرکت همشهری گفت: با وجود تراکم در نیروی انسانی و به سبب آن افزایش قیمت تمام شده شرکت همشهری 250 نفر از نیروهای قراردادی به نیروهای دایم تبدیل وضعیت یافته و در واقع با این تبدیل وضعیت تعهدات حقوقی استخدامی شرکت افزایش پیدا کرده است.

 

نظری ادامه داد: بالغ بر 30 نفر از نیروهای پیمانکاری تبدیل وضعیت یافته و به کارکنان شرکت همشهری افزوده شده و بار حقوقی شرکت نیز افزایش یافته و در مجموع متوسط پرسنل شرکت افزایش یافته است.

 

وی ادامه داد: در تحقیقات مشخص شده در تغییر وضعیت استخدامی کارکنان بدون اخذ تاییدیه تحصیلی و گواهی پایان خدمت 12 نفر از کارکنان مدرک جعلی ارایه داده اند و بر اساس آن شغل، پست، حقوق و مزایا دریافت کرده اند که پس از افشا پرونده شش نفر به کمیته انضباطی ارسال و جعلی بودن مدرک آنها تایید و پرونده شش نفر دیگر در دست بررسی است.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: بخش سوم گزارش مربوط به حقوق و مزایای مدیران عالی سازمان همشهری است.

 

 

کد خبر 750272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha