امکان افزایش تولید به کمک صندوق های سرمایه گذاری ریسک پذیر

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: راه اندازی صندوق های سرمایه گذاری ریسک پذیر در راستای حمایت از طرح های نوآورانه و فناورانه باعث افزایش تولید در کشور می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، ولی عاقلی، رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی صبح امروز (2دی) در آیین رونمایی از 6 دستاورد پژوهشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: یکی از شاخص های مهم رسیدن به اقتصاد دانش بنیان، سرعت بخشیدن به توسعه و تولید کشور است که براساس زیست بوم کشور باید طراحی شود.

 

وی افزود: یکی از رسالت های دانشگاه سرعت بخشیدن به چرخه تولید تکنولوژی کشور است که در این زمینه از نظر کمی وضعیت خوبی داریم ولی از نظر کیفی در وضعیت مناسبی نداریم.

 

عاقلی ادامه داد: اگر بخواهیم تبدیل علم به عمل و اکتشاف را بدست آوریم باید از نظر کیفی سطح آموزش ها را بالا ببریم چرا که مشکلات ما کیفی سازی آموزش های ماست و توسعه نباید قربانی مدرک گرایی شود.

 

وی تصریح کرد: نظام مدیریت در قبال توسعه زیر ساختهای فناوری کشور وظیفه دارند و در این راستا باید اقدامات لازم انجام شود.

 

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی به راه اندازی صندوق های سرمایه گذاری ریسک پذیر اشاره کرد و گفت:  باید در کشور در راستای حمایت از طرح های نوآورانه و فناورانه این صندوق ها ایجاد شود تا تولید در کشور افزایش یابد.

 

در ادامه مراسم پژوهشگران در خصوص دستاورد های جهاد دانشگاهی ارومیه توضیحاتی ارائه دادند.

 

 

در این گزارش اعلام شد: دستیابی به فن آوری کشت بافت برای برخی گیاهان از جمله کشت هیدروپونیک (صرفه جویی حداقل 50 درصد در مصرف آب) توت فرنگی، میوه فیسالیس طلایی،انسولین گیاهی با عنوان کارلا، موز کاوندیش پا کوتاه، آناناس، گل زینتی ارکیده و تولید تجاری گیاه دارویی استویا از طریق کشت بافت از جمله این محصولات بشمار می رود.

 

همچنین بیان شد: گل زینتی ارکیده برای اولین بار در کشور از طریق کشت بافت به تولید انبوه رسیده است که ارزش اقتصادی بالایی دارد و باعث جذب توریست به کشور می شود.

 

گفتنی است گیاه دارویی شکر برگ یا شیرین برگ با عنوان استویا جایگزین طبیعی شکر، شیرین کننده غیر کالری زا که 300 برابر شیرین تر از ساکارز است. این گیاه مناسب برای بیماران دیابتی است و باعث کنترل قندخون می شود. استویا باعث کاهش وزن شده و ضد فشار خون است.

 

لازم به ذکر است دستیابی به دانش فنی تولید نانوکاتالیست های آلومینا، اکسیدزیرگونیوم و اکسید سیلسیم و تولید کیت های اندازه گیری نیترات، نیتریت، آمونیوم و کلر از دیگر دستاورد های جهاد دانشگاه آذربایجان غربی است که با دستیابی به فناوری تولید پلیمرهای پلی الکترولیت کاتیونی و دمولسیفایر یا تعلیق شکن برای خنثی کردن نقش امولسیون کننده (جداسازی آب از نفت خام) استفاده می شود و پلی الکترولیت ها، پلیمرهای محلول در آب هستند که بار یونی را درطول زنجیره پلیمری حمل می کنند.

 

گفتنی است تولید سوپر جاذب زیست تخریب پذیر(هیدروژل) با هدف مدیریت صحیح آب و خاک و کاهش مصرف آب امکان کشت در مناطق بیابانی و سطوح شیبدار را فراهم می کند و در صنعت و بهداشت کاربرد دارد که در جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی تولید می شود.

 

کد خبر 750207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha