به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی احمدنژاد» امروز ( 2 دی) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: فعالیتهای سوادآموزی همیشه پابرجاست و تعطیلی ندارد و تمام خدمات آموزش سوادآموزی در کشور به صورت رایگان ارائه می شود.
اعطای 220 بن پاداش به سوادآموزان خراسان جنوبی
رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح بن پاداش سوادآموزی، گفت: در این طرح سال گذشته برای 220 نفر در استان اجرا شده و همه آنها حق الزحمه خود را دریافت کردند و شرط آن هم این بوده که یک پشتیبان معرفی کنند.
احمدنژاد با بیان اینکه امسال طرح بن پاداش سوادآموزی اجرا نمیشود، افزود: اما سرانه سوادآموزی به ازای هر نفر قبولی 810 هزار تومان، سرانه دوره انتقال برای هر نفر 860 هزار تومان، سرانه دوره تحکیم سواد نیز 140 هزار تومان است.
یک مرکز یادگیری محلی ویژه اتباع خارجه در استان راه اندازی شد
وی با اشاره به اینکه استان خراسان جنوبی به دلیل هم مرز بودن با افغانستان آموزش سربازان بیسواد شرق کشور نیز در خراسان جنوبی انجام می شود، بیان کرد: خدمات آموزشی به اتباع خارجه نیز به صورت رایگان انجام می شود و یک مرکز یادگیری محلی ویژه آنان راه اندازی شده است.
خراسان جنوبی سومین استان باسواد کشور
رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه 14 برنامه آموزشی سوادآموزی در استان در حال اجرا است، عنوان کرد: خراسان جنوبی به عنوان پرچمدار سواد آموزی در کشور است و در رتبه باسوادی سومین استان باسواد کشور هستیم.
احمدنژاد تصریح کرد: در خراسان جنوبی میانگین در هر 30 کیلومتر مربع یک بی سواد داریم که پوشش آنها بسیار سخت است.
به گفته وی فعالیتهای سواد به صورت برون سپاری انجام می شود و همه ساله سهمیه ای که برای سواد آموزی در استان مشخص می شود به کلیه شرکتهای خدمات آموزشی ابلاغ می شود و شرکتهای که آمادگی پوشش داشته باشند اعلام آمادگی میکنند و سال گذشته این فعالیتهای به بسیج سازندگی واگذار شد و معاونت سوادآموزی بر این امر نظارت کردند.
رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: سامانه سواد آموزی متشکل از 11 بانک اطلاعاتی است و نظارت مستقیم بر کلیه آموزش دهندگان است لذا خراسان جنوبی سالم ترین برگزاری فضای آموزشی و سواد آموزی را در سطح کشور دارد.
نظر شما