به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، ولی کریمی، فرماندار شهرستان پارسآباد، صبح امروز (23مهر) در جلسه بررسی موانع و مشکلات اجرای مرکز آموزش فنی و حرفهای تخصصی کشاورزی شهرستان پارسآباد، اظهار داشت: علاوه بر رقم بزرگ اشتغالزایی این واحد در دست احداث سالانه بیش از پنج هزار نفر کارآموز از سراسر کشور در رشتههای مختلف مهارت لازم را کسب میکنند.
وی با تاکید بر ضرورت تکمیل این پروژه ملی، خاطرنشان کرد: با وجود گذشت بیش از چهار سال از آغاز عملیات اجرایی طرح مرکز آموزش فنی و حرفهای تخصصی کشاورزی پارسآباد پیشرفت فیزیکی آن رضایتبخش نیست.
این مسئول، تکمیل این طرح را از مطالبات جدی مردم منطقه دانست و ادامه داد: در صورت تسریع در تخصیص و تامین اعتبار لازم روند اجرای این پروژه عظیم شتاب میگیرد.
کریمی با اعلام اینکه این پروژه در زمینی به مساحت 30 هکتار احداث میشود، اضافه کرد: در این مرکز علاوه بر خوابگاههای پسران و دختران و فضاهای اداری و آموزشی، ایجاد کارگاههای آموزشی از جمله پرورش مرغ، شترمرغ، گاوداری صنعتی، پرورش قارچ، آبزیان، کشت کارهای گلخانهای و گیاهان باغبانی و زراعت، دارویی و ماشین آلات کشاورزی پیشبینی شده است.
وی جذب و آموزش کارآموز از کشورهای همسایه را از اهداف و برنامههای آتی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در این مرکز ذکر کرد.
در ادامه این جلسه معاون آموزشی و پژوهش و برنامهریزی مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل نیز اظهار داشت: آموزشهای فنی و حرفهای نقش به سزایی در ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری کشور دارند.
یونس ممیزاده، طرح ملی مرکز آموزش تخصصی کشاورزی پارسآباد را از بزرگترین و مهمترین پروژههای در دست اجرای سازمان فنی و حرفهای کشور اعلام کرد و افزود: با تکمیل و آغاز فعالیت آموزشی آن شاهد رشد و توسعه این شهرستان و استان در بخشهای مختلف به ویژه در حوزه کشاورزی خواهیم بود.
کلنگ احداث بزرگترین مرکز آموزش فنی و حرفهای تخصصی کشاورزی پارسآباد در اوایل خرداد سال 1386 به زمین زده شده است.
این طرح در 25کیلومتری جاده پارسآباد به اصلاندوز قرار دارد.
پایان پیام/
نظر شما