به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «معصومه ابتکار»، امروز (شنبه 1 دی) در سفر به خوزستان، از بخش های مختلف مرکز اورژانس فوریت های اجتماعی 123 استان بازدید و با تعدادی از مددکاران شاغل در این مرکز گفتگو کرد و در جریان وضعیت و خدمات این مرکز قرار گرفت.
معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری، بر حمایت از استانداران و فرمانداران از مراکز مشاوره ای و اورژانس اجتماعی تاکید کرد و گفت: این مراکز می توانند در کاهش آسیب ها و مشکلات اجتماعی نقش مهمی را ایفا کنند.
ابتکار، تصریح کرد: هرچه بتوانیم خانواده ها را در حل و فصل مسائل بین افراد مرجع قرار دهیم و از ورود آن به سطح جامعه جلوگیری کنیم، به تبع آن آسیب های اجتماعی نیز کاهش پیدا می کنند.
وی با بیان اینکه در جوامع امروز با توجه به گستردگی ارتباطات و افزایش جمعیت با آسیب های اجتماعی بسیاری روبرو هستند، افزود: برای مقابله با این چالش ها باید راهکارهای اساسی تدوین و در اختیار مجریان مربوطه قرار داد.
مدیرکل بهزیستی خوزستان، هم عنوان کرد: در حال حاضر 21 مرکز اورژانس اجتماعی در شهرهای بالای 50 هزار نفر در خوزستان راه اندازی شده و اصالت بخشی به مراکز اوژانس از جمله اقداماتی است که با جدیت در استان پیگیری شده است.
«غلامرضا صدیق راد»، با بیان اینکه 33 هزار زن بی سرپرست و بدسرپرست تحت پوشش بهزیستی خوزستان قرار دارند و اضافه کرد: همه خدمات اداره کل بهزیستی استان به جامعه هدف برون سپاری شده و 17 مرکز خدمات اجتماعی با همکاری دفاتر تسهیل گری در مناطق محروم و حاشیه استان تاسیس شده است.
اوراژانس فوریت های اجتماعی 123 مرکزی وابسته به سازمان بهزیستی است که عمده فعالیت آن پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کنترل بحران های فردی و خانوادگی و پیشگیری از وقوع جرم پیش از مداخلات انتظامی و قضایی است.
نظر شما