تعیین  حریم ۸ اثر تاریخی استان مرکزی

ایزدی از تعیین عرصه و حریم هشت اثر تاریخی و معنوی استان مرکزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، علیرضا ایزدی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت ثبت و تعیین عرصه و حریم آثار تاریخی گفت: آثار تاریخی نمادی از فرهنگ و گذشته ما هستند و حفظ و حراست از آن ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه این آثار تاریخی در شهرستان های اراک، ساوه و زرندیه هستند که تعیین عرصه و حریم می شوند، افزود: تعیین عرصه و حریم کلیسای مسروپ مقدس اراک، حمام علیای سنجان، مسجد شبستان سنجان، بقعه پیر مراد آباد و یک خانه تاریخی در شهر اراک، تکیه جهان بیگ و آب انبار میرزا حسین عاملی در شهرستان ساوه و تپه سرقلعه مامونیه در شهرستان زرندیه آثار ذکر شده هستند.

این مقام مسئول در ادامه اضافه کرد: این امر به منظور حفظ  و جلوگیری از تعدی های آگاهانه و سهوی در دستور کار قرار گرفته و تا پایان سال به تصویب سازمان میراث فرهنگی کشور می رسد.

ایزدی با بیان اینکه کلیسای مسروپ مقدس شهر اراک یکی از طلایه داران تاریخی همزیستی مسالمت آمیز شهروندان است، خاطر نشان کرد: به همین جهت از ارزش فوق العاده ای برای سازمان میراث فرهنگی برخوردار است و با تعیین و ثبت عرصه و حریم آن می توان امیدوار بود از هر گونه گزند زمانه در امان بماند.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه تمام آثار تاریخی دارای اهمیت خاص و منحصر به فرد خود هستند، اضافه کرد: آثاری مانند کلیسای مسروپ مقدس اراک که از همزیستی مسالمت آمیز ادیان ابراهیمی در طول تاریخ روایت ها و حکایت ها دارند از اهمیت خاص تری برخوردارند و از فرهنگی سخن می گویند که احترام به عقاید و اقلیت ها یک اصل ریشه دار و باور عمومی در آن بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: ثبت ملی آثار تاریخی استان و در ادامه تعیین عرصه و حریم آنها به صورت مستمر و بدون وقفه انجام خواهد گرفت.

کد خبر 749852

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha