مسجد گردی/مسجد مجد

انگار پایت را در یک اثر باستانی گداشته ای که البته همین طور هم هست مسجد و حوزه علمیه مجد یکی از مساجد قدیمی تهران است که بزرگانی چون آیت الله محمد تقی آملی در آن نفس کشیده اند .

خبرگزاری شبستان: اینجا خیابان امام خمینی است نرسیده به میدان حسن آباد جنب بورس فروشندگان ابزارهای صنعتی همان جایی که بسیاری از کاسبان و کارگران مشغول در آن نمازگزاران مسجد و حوزه علمیه مجد را تشکیل می دهند.

 

با ورود به مسجد مجد از در و دیوار آن صمیمیت معماری قدیم مساجد و بناهای با زحمت بنا شده به چشم می آید. همان چیزی که شاید در زرق و برق برخی از مساجد در جایی از ذهن معماران آن ها و دیگر سازندگان و کارفرما های شان انگار یا جا مانده است و یا اصلا وجود نداشته است.

 

دور تا دور مسجد مجد شبستان و حجره هایی است که غالبا محل تدریس دروس حوزوی بوده اند این هم یادگاری از ارتباط عمیق تقریبا شاید فراموش شده حوزه و مسجد در حال حاضر است.

 

البته انگار چند وقتی است که دیگر در این مسجد و حوزه علمیه تدریس دروس حوزوی متوقف شده است و به همین خاطر بوی علم و دانش شاید به همین خاطر در این محیط کمتر به مشام ذهن می رسد.

 

خوب است متولیان امور مساجد و حوزه ها برای ارتباط موثر مسجد و حوزه علمیه هم که شده است نگذارند که چشمه ترویج معارف دینی در مساجدی که همجوار با حوزه های علمیه هستند خشک شود.

 

به نظر می‌رسد آنچه که جامعه امروزه ما به آن نیاز مبرم دارد ارتباط حوزویان با دغدغه روز مردم به ویژه بازاریان است؛ کسانی که ستون فقرات حیات اقتصادی یک جامعه را تشکیل می‌دهند.

 

در حال حاضر آن که از جدایی ها و تفرقه ها سود می برد کسی جز دشمنان آگاهی و مکتب متعالی اهل بیت (ع) نیست.

 

 

 

کد خبر 749736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha