به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجتالاسلام احمد حاتمیان در نشست مشترک علما و روحانیون تشیع و تسنن در سنندج اظهار کرد: انسان در گذر تاریخ و در دروه های مختلف حیات خویش به دنبال پرستش موجودات مختلف رفت چون در فطرت اولیه خودش حقیقتی نهفته دارد که بدنبال معبود خود باشد.
مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور، با بیان اینکه خداوند پیامبران را فرستاد تا فطرت انسان به درستی و به سوی حقیقت رهنمون شود، کرد: خداوند سبحان پس از آفرینش و خلقت انسان پیامبران را به سوی مردم فرستاد تا فطرت خداخواهی و حقیقتجویی و حقیقتیابی را در همه درون انسانها شکوفا و بارور کنند.
وی با اشاره به اینکه پیامبران برای هدایت بشر آمده اند، افزود: فلسفه اصلی پیامبران خردمندی، اندیشه ورزی، عقلانیت به جامعه بشری، شکوفایی فطرت بشر و گریختن از ضلالت و جهالت و نادانی است.
مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه حرکت جوامع اسلامی در مسیر فطرت الهی را به واسطه پیامبران دانست و تاکید کرد: دین منشا تنش و تنازع نیست و برای ایجاد وحدت آمده است تا همدلی و در مسیر خداوند حرکت کردن را به وجود آورد و منشا آنچه که پیروان ادیان مختلف گرفتار تنازع، تفرقه و تنش و جنگهای بیمنطق میشوند، جهالت است.
حجتالاسلام حاتمیان اضافه کرد: عدم شناخت حقیقت دین و شریعت نبوی است که انسانهایی را به جای خدا مینشاند و این از جهالت و نادانی است که انسان را دچار افراط و تفریط میکند.
مشاور نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: پیامبر در میان امتی مفتخر به جایگاه رسالت شد که در آن تقابل و اختلاف شدیدی موج میزد.
حجتالاسلام مهدی فرزی بیان کرد: اختلاف و تفاوت و رقابت یک موضوع فرا دینی است و ما فارغ از نیاز به وحدت در حوزه دین نیازی به تعریف وحدت در حوزه بشری داریم و یک مجموع عظیم از اخلاقیات از نوع رفتارها و گرایشات وجود دارد که ربطی به دین ندارند.
وی گفت: فردی که مسلمان یا غیرمسلمان است ذاتا دارای اخلاقیاتی است که باید مورد تربیت قرار گیرد تا مشکل اختلاف حل شود و تا زمانیکه اصلاح اخلاقی نکنیم درگیر جنگ در حوزههای مختلف خواهیم بود.
وی عنوان کرد: قدرت کنترل نفس و مدیریت نفسانیات قدرتی است که ایجاد وحدت یا تفرقه میکند و باید روی این قدرت مدیریت نفس کار شود.
نظر شما