خوزستان در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیازمند حمایت های ویژه ای است

کریمی کیا، گفت: انباشتگی مطالبات فرهنگی و اجتماعی در خوزستان بالاست و نیاز به حمایت های ویژه ای دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمدصاق کریمی کیا»، امروز (یکشنبه 25 آذر) در نشست استاندار خوزستان با فعالان فرهنگی و هنری کوی ملاشیه اهواز که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه طی دو سه سال اخیر در حوزه فرهنگی و اجتماعی اتفاقات خوبی رخ داده، اظهار کرد: جهت رسیدگی به منطق کم برخوردار با حمایت های استاندار خوزستان توانستیم از ظرفیت شورای اجتماعی کشور برای استان خوزستان اعتبار خوبی دریافت کنیم.

 

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان، با بیان اینکه انباشتگی مطالبات فرهنگی و اجتماعی در خوزستان بالاست و نیاز به حمایت های ویژه ای دارد، افزود: برنامه های خوبی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همچون هفته های فرهنگی شهرستان ها در سطح استان انجام می شود که قابل تقدیر است.

 

وی یکی از ضعف های استان را عدم توجه به داشته ها عنوان کرد و ادامه داد: ما در حوزه میراث فرهنگی سه اثر ثبت جهانی داریم ولی درآمدی از این آثار کسب نمی کنیم؛ همچنین در حوزه هرنی و موسیقی پتانسیل های زیادی وجود دارد که آنچنان که شایسته است به آنها توجه نمی شود.

 

وی با اشاره به اینکه خوزستان به اندازه یک کشور غنای فرهنگی و اجتماعی و قدمت تاریخی و تمدنی دارد، تصریح کرد: ما می توانیم خود را به جایگاه خوبی برسانیم ولی مهم است که از خودمان شروع کنیم و وجهه خوبی از استان به نمایش گذاشته شود در رویدادهای فرهنگی و اجتماعی، شهروندان را همراه و درگیر کنیم.

 

کریمی کیا، اضافه کرد: با تمام شرایطی که وجود دارد، می توانیم با نوع مدیریت، خرد جمعی، عقلانیت و برنامه ریزی فضای بهتری را برای همه شهرهای استان فراهم کنیم تا از حمایت ها و پشتیبانی های بیشتری بهره مند شویم.

 

وی به دفاتر تسهیل گری محلی در استان اشاره کرد و اذعان داشت: خوزستان با راه اندازی 12 دفتر تسهیل گری محلی، بیشترین تعداد دفاتر را در سطح کشور دارد و در این راستا در منطقه ملاشیه اهواز به خاطر گستردگی و جمعیت بالای آن دومین دفتر تسهیل گری هم آینده ای نزدیک افتتاح می شود.

 

وی دفاتر تسهیل گری محلی را پل ارتباطی دولت با مردم دانست و با بیان اینکه تزریق اعتبارات و هماهنگی و تعریف پروژه ها از طریق این دفاتر انجام می شود، عنوان کرد: لازم است اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در برنامه ریزی ها و تعریف رویدادها، برای مناطق هم برنامه ای جداگانه داشته باشند.

 

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان، تشکیل باشگاه های کتابخوانی را اقدامی شایسته دانست و خاطر نشان کرد: تشکیل باشگاه های کتابخوانی می تواند شروع یک کار خوب در حوزه ارتقای شاخص های فرهنگی و بحث مطالعه در بین کودکان و نوجوانان باشد.

 

وی با اشاره به اینکه هر چه کودکان و نوجوانان ما توانمندتر و با فرهنگ و تمدن بالاتری باشند در آینده جامعه ای موفق تر خواهیم داشت، یاد آور شد: این آمادگی وجود دارد با مدیریت دفتر تسهیل گری محلی، باشگاه های کتابخوانی را در مدارس تقویت کنیم.

 

کد خبر 748321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha