به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، غلامرضا ملک علی پور، مدیر علمی پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی گیلان در همایش «شکوه هجرت» که ظهر امروز (21 مهر) در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، با اشاره به اینکه ایجاد زمینه برای حضور دانشجویان به عنوان کارشناس در مناطق محروم و آشنایی با نقاط محروم استان از اهداف برگزاری اردوهای جهادی است، گفت: آشنایی با خلق و خوی روستایی و دیدن فرصت های شغلی و ظرفیت های مناطق محروم از دیگر اهداف برپایی این اردوها است.
وی تاکید کرد: آبادانی روستاها در عرصه مختلف فرهنگی با ویژگی های دینی، ایجاد گفتمان دینی و کرسی های آزاد اندیشی و فرصت خدمت به همنوعان از دیگر اهداف برپایی اردوهای جهادی است.
مدیر علمی پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی گیلان در ادامه، با اشاره به تشکیل 127 کلاس آموزشی و تقویتی در اردوهای جهادی بسیج دانشجویی گیلان، خاطرنشان کرد: در این کلاس ها یک هزار و 518 شرکت کننده حضور داشتند.
ملک علی پور به تشکیل کلاس های قرآن و احکام در اردوهای جهادی اشاره و بیان کرد: 179 کلاس در بخش های احکام، قرآن و اخلاق اسلامی با حضور دو هزار و 517 نفر در این اردوها برگزار شد.
وی اضافه کرد: در بخش ورزشی نیز، 84 مسابقه با حضور 527 نفر در اردوهای جهادی سال جاری بسیج دانشجویی برگزار شد.
مدیر علمی پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی گیلان، از برگزاری دوره های فنی و حرفه ای و مهارت های آموزشی در اردوهای جهادی دانشجویی در سال جاری خبر داد و گفت: این دوره ها در رشته های عروسک سازی، مجسمه سازی، منجوق دوزی و رباتیک با حضور 814 نفر برگزار شد.
ملک علی پور در ادامه از فعالیت های عمرانی و فرهنگی اردوهای جهادی دانشجویی خبر داد و افزود: 30 مورد تعمیر و بازسازی فضای محوطه مسجد، 16 مورد تعمیر و بازسازی فضای محوطه مدرسه و دو مورد تعمیر و مرمت خانه عالم روستا از اقدامات انجام گرفته در سال جاری است.
وی با اشاره به اینکه بیش از دو هزار و 500 دانشجو در سال جاری در عرصه های جهادی حضور داشتند، بیان کرد: در این اردوها 237 روستا تحت پوشش خدمات رسانی مادی و معنوی دانشجویان جهادگر قرار گرفتند.
مدیر علمی پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی گیلان، از 235 مورد دیدار با خانواده شهدا در اردوهای جهادی سال 90 خبر داد و تصریح کرد: برگزاری 14 یادواره شهدا، 56 مراسم جشن تکلیف، 56 جشن اعیاد و 214 مورد تهیه و تحویل بسته فرهنگی و دیجیتالی از دستاوردهای اردوهای جهادی سال جاری است.
ملک علی پور به فعالیت های پزشکی، بهداشتی و درمانی اردوهای جهادی اشاره و تاکید کرد: 79 پزشک عمومی، متخصص، فوق متخصص و دندانپزشک به مناطق محروم از جمله برنامه شها شاخص این اردوها بوده است.
وی به اعزام 195 دانشجوی پزشکی، پرستاری، مامایی و پیرا پزشکی به اردوهای جهادی اشاره و خاطرنشان کرد: 10 هزار و 309 نفر از خدمات ویزیت و درمان سرپایی بهره مند شدند.
مدیر علمی پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی گیلان، با بیان اینکه 354 بسته بهداشت و درمانی به محرومین اهدا شده است، ادامه داد: 85 میلیون ریال داروی رایگان در طول اردوهای جهادی سال جاری به نیازمندان اهدا شده است.
در ادامه مراسم، عبدالله مختاری، مسئول سازندگی و کارآمد سازی بسیج دانشجویی گیلان با اشاره به اینکه اردوهای جهادی بسیج دانشجویی گیلان همزمان با کشور در سال 86 آغاز شد، تصریح کرد: نخستین سال اردوهای جهادی در استان غیر بومی بود، ولی از چهار سال گذشته همه فعالیت ها داخل استانی و بومی است.
وی با اشاره به اینکه اردوهای جهادی گیلان در سال جاری با رشد چهار برابری از نظر کمی همراه بوده است، تاکید کرد: از نظر کیفی نیز روز به روز در حال بهبود امور هستیم.
مسئول سازندگی و کارآمد سازی بسیج دانشجویی گیلان، با بیان اینکه تبیین و تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و ترویج و اشاعه فرهنگ جهادی از برنامه های اساسی اردوهای جهادی است، بیان کرد: تبادل و ارائه افکار و دستاوردهای اردوهای جهادی و تقدیر و تجلیل از دانشجویان جهادگر از اهداف برگزاری همایش شکوه هجرت است.
مختاری به حضور روحانیان و پزشکان در اردوهای جهادی اشاره و یادآوری کرد: وجود این افراد در برنامه جهادی موجب محتوا بخشی به فعالیت های انجام شده است.
گفتنی است؛ در پایان مراسم از خانواده سه دانشجوی شهید جهادگر گیلان، دانشجویان برتر اردوهای جهادی و مسئولین برگزاری اردوهای جهادی استان تجلیل به عمل آمد.
پایان پیام/
نظر شما