به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان؛ نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس «سیپال» روزهای 16 تا 23 آذر ماه با نمایش 500 اثر از هنرمندان عرصه مد و لباس از سراسر کشور با مدیریت چیا جبری و دبیری خاتون شهبازی در مجتمع فرهنگی هنری آسمان برگزار شد.
نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس «سیپال» با هدف شناسایی افراد خلاق و توانمند در حوزههای طراحی لباس، طراحی کیف و کفش، طراحی جواهرات و زیورآلات، عکاسی مد و مد نویسی برگزار شد.
آثار هنرمندان دور از مرکز بسیار زیبا و به روز بود
«چیا جبری» در پاسخ به این سئوال که «با توجه به نوپا بودن جشنواره سی پال ارزیابی تان از اولین دوره این رویداد چگونه است»؟ گفت: ارزیابی من از این دوره سی پال خیلی عالی است؛ نه به دلیل تعدد مخاطب یا اینکه باشکوه برگزار شد؛ بلکه به خاطر اینکه اولین رویدادی بود که میزبان اثار هنرمندان از سراسر کشور بودیم.
مدیر نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس «سی پال» با اشاره به حضور هنرمندان سراسر کشور در جشنواره سی پال خاطر نشان کرد: یکی از مسایلی که وجود دارد این است که هنرمندان در هر حوزه ای در مرکز هستند و امکانات بیشتری دارند و بیشتر دیده می شوند؛ آنچه در سی پال مد نظر ما بود این بود که هنرمندان سراسر کشور و مناطق دور تر را ببینیم، ما در سی پال هنرمندان شهرهای مناطق دورتر را دیدیم و دیدیم که علی رغم دور بودن اثارشان زیبا و به روز است.
وی حضور هنرمندان با نگرش های متفاوت و از قومیت های مختلف در جشنواره سی پال را باعث غنا بخشیدن به این رویداد ملی خواند و گفت: تجمیع افکار و اندیشه و قومیت و هنرمندان متفاوت به سی پال غنا بخشید و این بخش در ارزیابی من خیلی به چشم می آید، این در حیطه لباس به خاطر نوپا بودن کمتر اتفاق می افتد و کمتر رسانه ای می شود باید رسانه ها از حرکت های مد و لباس استقبال کنند این اتفاق در سی پال مثل یک انفجار اتفاق افتاد من از اولین قصه سی پال خوشحالم.
باید بتوانیم سال آینده در جشنواره سی پال روز کرمانشاه، بوشهر، مشهد شیرازو تبریز را داشته باشیم
چیا جبری در پاسخ به این سئوال که« آیا در اولین دوره جشنواره سی پال اهداف ترسیم شده این رویداد محقق شد»؟ پاسخ داد: اتفاقی که در اولین دوره سی پال افتاد این بود که حصور صمیمانه دوستان در سراسر کشور را دیدیم و در شورای سیاستگداری به این نتیجه رسیدیم که ما نمایندگی های از سی پال در سراسر کشور داشته باشیم، هنرمندان در هر شهر گروه هایی تشکیل بدهند و ما تاکید بر کار گروهی داریم ، پتانسیل هایشان را به ما معرفی کنند و ما به شهرهایشان سفر کنیم و در آن بخش ها کمکشان کنیم، از طرفی هر کدام پروپوزالی تعریف کنند و به عنوان خروجی به ما بدهند و ما به آنها مشاوره بدهیم که خروجی هایشان کالکشن شود.
وی با اشاره به اینکه در دومین دوره جشنواره سی پال باید هر شهر یک روز در جشنواره داشته باشند، گفت: ما سال آینده در دومین جشنواره سی پال نباید ۲ اثر مثلا از بوشهر داشته باشیم بلکه باید روز بوشهر داشته باشیم و هنرمندان بخش های مختلف اثارشان را برای ما ارسال کنند، باید بتوانیم سال آینده در جشنواره سی پال روز کرمانشاه، بوشهر، مشهد شیرازو تبریز را داشته باشیم .
نظر شما