بیمارستان ۱۳۷ تختخوابی لنگرود اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد

یوسف زاده با تاکید بر اینکه تحقق دانشکده فناوری های نوین در شهرستان لنگرود موجب می شود که این شهرستان طلایه دار این عرصه و پیشرو در فناوری سلامت شود، گفت: بیمارستان ۱۳۷ تختخوابی لنگرود اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «شاهرخ یوسف زاده چابک» در جلسه بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان که امروز (شنبه، ۲۴ آذر) در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، گفت: لازمه تحقق دانشگاه‌های نسل سوم، رشته‌های بین رشته‌ای(ترکیب چند رشته) است و برای ایجاد دانشکده فناوری‌های نوین لازم است سه رشته زیست فناوری پزشکی، علوم سلول کاربردی و مهندسی بافت فعالیت داشته باشد که در حال حاضر زیست فناوری پزشکی در سطح کارشناسی ارشد چند دوره فارغ التخصیل داشته است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه ایجاد رشته‌های بین رشته‌ای موجب شتاب و حرکت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان می شود، افزود: در بحث فناوری باید از پتانسیل علمی جوانان منطقه در کنار اعضای هیئت علمی دانشگاه در بحث تولید و فناوری استفاده شود و آینده کشور ما به این مسئله وابسته است که جوانان تحصیلکرده  دانشگاهی کارآفرین(کارافرین بر پایه علم) شوند.

 

دکتر یوسف زاذه با تاکید بر اینکه تحقق دانشکده فناوری‌های نوین در شهرستان لنگرود موجب می‌شود که این شهرستان طلایه دار و پیشتاز این عرصه و پیشرو در فناوری سلامت شود، تصریح کرد: دلیل عمده انتخاب این امر ظرفیت و پتانسیل‌های شهرستان، همدلی و همراهی و پیگیری‌های مستمر نماینده شهرستان لنگرود در سطح وزارتخانه است و برای ایجاد مجتمع کارگاهی و نیمه صنعتی نیاز به زمین است تا کارهای راهبردی و استراتژی در شهرستان ایجاد شود.

 

وی با بیان اینکه ساخت بیمارستان ۱۳۷ تختخوابی لنگرود موجب ایجاد فرصت‌های مناسب در زیرساخت‌های درمان این شهرستان می‌شود، خاطرنشان کرد: بیمارستان ۱۳۷ تختخوابی لنگرود اوایل سال اینده به بهره برداری می‌رسد.

 

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان ادامه داد: با انتقال فعالیت‌های درمانی از بیمارستان قدیم به بیمارستان جدید لنگرود، از فضاهای باقی مانده باید به نحو احسن استفاده شود و یکی از مراکز استیجاری بهداشتی و درمانی این شهرستان هم به این مکان منتقل می‌شود.

 

وی با بیان اینکه بخش دیالیز شهرستان لنگرود در همان مکان قبلی گسترش می‌یابد، افزود: در کنار زمین بیمارستان فضایی برای گسترش فعالیت‌های فناورانه دانشگاه هم ایجاد می‌شود.

 

دکتر یوسف زاده با اشاره به اینکه بخش تصویربرداری بیمارستان ۱۳۷ تختخوابی لنگرود نیاز به مشارکت بخش خصوصی دارد، اذعان کرد: در این بخش باید از توانمندی بخش خصوصی استفاده شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: در آینده شهرستان لنگرود با افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی کومله از جمله شهرستان‌هایی است که ۲۰۰ تختخوابی خواهد شد و در حال حاضر لاهیجان، تالش و انزلی به عنوان قطب‌های استان از ۲۰۰ تختخوابی برخوردارند‌.


وی با بیان اینکه حوزه بهداشت و درمان نیاز به زیرساخت‌ها و گسترش فعالیت‌ها دارد، اظهار کرد: لنگرود یکی از پنج شهرستان استان است که تحت پوشش نظام ارجاع الکترونیک قرار دارد و لنگرود از این لحاظ هم جز محدود شهرستان‌های کشور در نظام ارجاع الکترونیک است که لازم است فعالیت‌ها در این حوزه گسترش یابد.

 

دکتر یوسف زاده در پایان اظهار امیدواری کرد که در اینده شرایط آموزش، درمان و بهداشت لنگرود پیشتاز و سرآمد خواهد بود و تحقق دانشکده فناوری‌های نوین هم حرف‌های زیادی را در سطح منطقه ای و بین المللی ایجاد می کند‌.

کد خبر 748005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha