به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «رضوان حکیم زاده» در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران دانش آموزی که امروز (۲۴ اذرماه) در دبیرستان یاس نبی برگزار شد، گفت: تفکر و تعقل کردن، خوب شنیدن و خوب مشاهده کردن، تدبر کردن و عالم شدن جز ویژگیهای پژوهشگران است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: اولین جلوه های خلاقیت در کودکان بحث داستان نویسی است. امروز هم دانش آموزانی که داستاننگاشته اند تقدیر می شود.
وی با اشاره به یادگیری با بازی گفت: مفاهیم پیچیده علمی و مهارت های زندگی با بازی آموزش داده می شود که به صورت آزمایشی در ۱۰ استان اجرا می شود.
حکیم زاده تاکید کرد: طرح تکالیف مهارت محور هم بستری برای پرورش خلاقیت است.چیزی به اسم حذف تکالیف نداشته ایم بلکه مشق های مهارت محور را در مدارسی که شرایط داشته اند در دوره اول تا سوم ابتدایی اجرا کرده ایم.
وی افزود: سالهاست که دانش آموزان رونویسی می کنند. یاد نگرفته اند که نقطه نظرات خود را بنویسند این موضوع را در دانشجوها هم شاهدیم. مهارت نوشتن و درک مطلب کمتر بدست آورده ایم.
معاون آموزش ابتدایی تصریح کرد: در تکالیف مهارتی خواسته ایم دانش آموزان را از روخوانی غیرهدفمند به مهارت های هدفمند سوق دهیم.
حکیم زاده گفت: دانش آموزان از طریق فعالیت مهارت را یاد بگیرند. برای نمونه یک دانش آموز اندازه گیری ساده پرده را نمی داند ما می خواهیم به صورت عملی یاد بگیرند.
نظر شما