به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، «محمد جواد عامر»، امروز(پنجشنبه، 22آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان، ماسال را دارای سه مشکل عمده اقتصادی معیشتی، زیرساخت و فرهنگی و اجتماعی دانست و اظهار کرد: برخی از این مشکلات به دست مردم قابل حل است.
فرماندار ماسال با بیان اینکه اصحاب رسانه پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند، افزود: مسئولان شهرستان، اصحاب رسانه و مردم کسانی هستند که میتوانند از مشکلات اطلاع پیدا کرده و در رفع آن تلاش کنند.
*ارتباطات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیاز امروز جامعه
وی، ارتباطات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را نیاز امروز جامعه عنوان کرد و گفت: ارتباطات سبب تغییر فرهنگها میشود و هر نسل و جامعهای انتخاب خود را دارد و ما هم باید در این مسیر تغییرات را ببینیم و قبول کنیم.
عامر با اشاره به ورود به بحث جمعآوری فاضلاب و گذاشتن پکیج برای جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانهها، تصریح کرد: برای انجام این کار برخیها سنگاندازی میکنند که این طرح اجرا نشود.
فرماندار ماسال خاطرنشان کرد: کسانی که باید علمدار و سردمدار این شهرستان باشند و نگذارند آب فاضلاب وارد رودخانهها شود، کسانی که باید مدافع حقوق مردم در شهر باشند و هرروز به انهای مختلف در فضای مجازی عرض اندام میکنند، مانع خرید زمینهای اطراف رودخانه که برای پکیج گذاری فاضلاب نیاز است، میشوند.
وی با بیان اینکه افرادی در این راستا در اتاقم با من وارد معامله شدند تا این کار انجام نشود ولی من قبول نکردم، اظهار کرد: بزرگترین خیانت استفاده از جهل مردم است و باید به مردم آگاهی دهیم.
*ماسال حدود 60 هزار هکتار مرتع و جنگل دارد
عامر با بیان اینکه شهرستان ماسال دارای 45 هزار هکتار جنگل و 11 هزار و 800 هکتار مرتع است، افزود: با توجه به این میزان مرتع و جنگل هیچ جنگلبانی برای حفاظت از آن وجود ندارد.
وی با بیان اینکه قرار بود 6 هزار عرصه جنگلی را به گروهی برای سرمایه گذاری تحویل دهند و وقتی ورود کردیم متوجه شدیم هیچ یک از مسئولان شهرستان در جریان نیستند، گفت: 14 ایراد از طرح 2 هزار صفحهای مذکور پیدا شد که توانستیم جلوی واگذاری آن را بگیریم.
فرماندار ماسال با بیان اینکه دهها جلسه در این راستا برگزار شد و بعد از بحث و بررسی، طرح را به چهار طرح تبدیل کردیم، تصریح کرد: طرح نخست طرح مشهد میرزا با 746.5 هکتار است که از این میزان سه درصد برابر با 22 هکتار به صورت تفریحی، اسکان، راه و ... انجام میشود و حجم سرمایهگذاری در این طرح با روند 10 ساله 7.7 میلیارد تومان است.
وی با اشاره به طرح دوم، خاطرنشان کرد: طرح آویشو دارای 284.2هکتار است که از این میزان پنج درصد معادل 13.5 هکتار تفریحی، اسکان، راه و .. است و حجم سرمایهگذاری طی روند 10 ساله 6 میلیارد تومان است.
فرماندار ماسال با بیان اینکه طرح اولسبلنگاه یکی دیگر از طرحهای ما با 541.1 هکتار است، اظهار کرد: حدود هفت درصد برابر با 38.2 درصد از این اراضی به صورت تفریحی، اماکن و ... که حجمسرمایهگذاری در آن 10 ساله و با 16.5میلیارد تومان است.
عامر با بیان اینکه طرح چهارم طرح خجبانه با 14.5 هکتار است که از این میزان در حدود پنج درصد برابر با هفت هزار متر بحث اسکان، راه و .. مطرح میشود، افزود: حجم سرمایه گذاری در 10 سال در این طرح 13 میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه طرح خجبانه برعکس سه طرح دیگر سود ده نیست و بار منفی دارد زیرا میزان هزینهها با میزان سود منفی میشود، گفت: بحث طرح جمع آوری زباله به عنوان پنجمین طرح مورد بررسی بود که طبق تصمیمات اتخاذ شده طرح زباله با طرح خجبانه یکی میشود تا سوددهی این دو با هم به توازن برسد.
فرماندار ماسال با اشاره به شرایط اجرای طرحها، تصریح کرد: مکانهایی را که برای اسکان انتخاب کردهاند، قابلیت کاشت وجود ندارد، باید در این طرحها افراد بومی در اولویت قرار گیرند، از سازههای چوبی استفاده شود و در ایجاد طبقات ساختمان محدودیت وجود دارد.
عامر با بیان اینکه با این چهار طرح 54 جنگلبان به طور مستقیم برای 1 هزار و 608 هکتار جذب و به عنوان نیروی منابع طبیعی میشوند، خاطرنشان کرد: سرمایهگذاران طرحها حقوق، بیمه و موتورهای مخصوص کوه و جنگل را برای این جنگلبانان فراهم میکنند.
نظر شما