تفکر علمی در جامعه گسترش یابد

یوسف زاده با بیان اینکه از نیروهای دانشجو و جوان در راستای تحقیق و پژوهش بهره گرفته شود گفت: تفکر علمی و پژوهشی در جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «شاهرخ یوسف زاده» امروز(پنج‌شنبه، 22آذر) در مراسم هفته پژوهش که در سالن اجتماعات بانک صادرات رشت برگزار شد، اظهار کرد: تفکر جدید، نقش به‌سزایی در رشد اقتصادی و فرهنگی هر جامعه‌ای دارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه ایران دارای نخبگان به نامی است، گفت: نخبگان ایران زمین با تحقیق و پژوهش توانستند نام نیکی در کشور و جهان به جا بگذارند.

 

یوسف زاده اذعان کرد: تفکر علمی زیرساخت و اصولی دارد که باید بدان توجه کرد، در صورتی که اگر اصول تفکر علمی گام به گام رعایت شود، شاهد پیشرفت علمی عظیمی در جامعه خواهیم بود.

 

وی اضافه کرد: علمی با ارزش و ماندگار است که همه آحاد جامعه از آن بهره‌مند شوند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه فناوری و ایده‌پردازی از نیازهای امروز جامعه است، خاطر نشان کرد: بدین سبب دانشگاه علوم پزشکی گیلان سند راهبردی این دانشگاه را با محوریت پژوهش تدوین و اجرایی کرده است.

 

یوسف زاده تصریح کرد: کشور ایران پتانسیل عظیم و نهفته‌ای در خود دارد که با شناسایی ظرفیت‌های علمی و پژوهشی می‌توان به جایگاه علمی که شایسته آن هستیم دست یابیم.

 

وی ادامه داد: ایران دارای پنج میلیون دانشجو و 10 میلیون فارغ التحصیل است، که این ارزشمندترین ظرفیت کشور شمرده شده و با حمایت و سرمایه گذاری در این بخش می‌توان به جهش بالایی در بخش تولید علم رسید.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بابیان اینکه گیلان در سال 96 جهش چشم‌گیری در راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان داشته است، گفت: در حال حاضر گیلان دارای 30 شرکت دانش بنیان و 120 هسته فناور است که از این مجموع دانشگاه علوم پزشکی دارای 6 شرکت دانش بنیان است.

 

یوسف زاده با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی با وجود کمبود اعتبارات پژوهشی جهش چشم‌گیری داشته است، اظهار کرد: گسترش تفکر علمی در قشر جوان و دانشجو مهمترین مقوله است که باید در این زمینه سرمایهگذاری وحمایت‌های ویژه‌ای صورت گیرد.

 

در این مراسم حکم استاد افتخاری به شاهین آخوندزاده، قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعطا شد.

 

کد خبر 747551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha