به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب، محرمعلی دیانتی، در جمع خبرنگاران، گفت: از سال 93 در 19 روستای شهرستان میاندوآب پروژه همکاری در احیای دریاچه ارومیه از طریق مشارکت جوامع محلی در استقرار کشاورزی پایدار و حفاظت از تنوع زیستی که از جمله طرح های مهم و قابل توجه برای احیای دریاچه آغاز شد.
دیانتی اظهار کرد: فازهای مهم این پروژه هم اکنون در 7 روستای شهرستان میاندوآب شامل قپچاق، للکلو، گزلان، گوگ تپه، داش تپه، ملک آباد و نظام آباد در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: فاز اصلی این پروژه همکاری که همان فاز پنج بوده در 2 روستای مظفرآباد و تلخاب که از توابع این شهرستان است هم اکنون اجرا می شود.
این مسوول خاطر نشان کرد: همچنین این پروژه در سه روستای قوبی افشار، شعبانلو و مراد خانلو به روش PTD در حال اجرا است.
دیانتی در ادامه با اشاره به هدف از اجرای این پروژه اشاره کرد و افزود: استفاده از برنامه های درست و مهم در جهت مدیریت درست مزرعه برای استفاده بهینه در مصرف در بخش کشاورزی و سایر نهادها را در روستاهای هدف با مشارکت جوامع محلی دانست.
وی اذعان کرد:رویکرد کاهش مصرف آب در روستای تلخاب و مزارع گندم به روش کشت بر روی پشته های عریض انجام گرفته است.
گفتنی است، این میهمانان خارجی به منظور شرکت در آیین اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پروژه همکاری در احیای دریاچه ارومیه از طریق استقرار کشاورزی پایدار و مشارکت جوامع محلی که در شهرستان میاندوآب برگزار شده به استان آذربایجان غربی سفر کردند و سازمان بین المللی همکاری های ژاپن(جایکا) به عنوان یک سازمان دولتی از طریق مشارکت های مالی، درچرخه سیستم هیدرولوژیکی و همکاری در ارزیابی اقدامات به احیای دریاچه ارومیه کمک می کند.
نظر شما