به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان، حجتالاسلام محمد صادقیپور در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان اظهار داشت: بیشترین موقوفات در شهرستان طارم مربوط به عزاداری سیدالشهدا است و این امر نشان از علاقهمندی مردم شهرستان به اهل بیت (ع) است.
امام جمعه طارم با اشاره به اینکه وجود 22 امامزاده در شهرستان طارم نیز موجب علاقه بیش از پیش مردم به اهل بیت (ع) شده است، تصریح کرد: پس از زلزله آستان امامزادگان تخریب شده بود، ولی بازسازی خوبی در این باره صورت گرفته است.
وی در ادامه به بحث موقوفات و هزینهکرد درست و صحیح آن تاکید کرد و گفت: باید در سپردن به موقوفات نیز اهتمام کنیم که مبادا در آینده موقوفات به تصرف افرادی درآید که هیچ تولیگری در این زمینه ندارند.
مهاجرت معکوس با بازسازی یک امامزاده
صادقیپور همچنین با تاکید بر پرداخت اجاره بها و حق و حقوق موقوفات از سوی اداراتی که مستاجر اوقاف هستند، افزود: حق موقوفات باید از طرف همه اشخاص و ارگانهای دولتی پرداخت شود.
امام جمعه طارم با اشاره به اینکه مالکیت یک موقوفه با متولی آن یعنی اوقاف است، افزود: بهتر است که ملکیت موقوفات را به اوقاف بسپاریم که تا سالهای سال حفظ و پابرجا باقی بماند.
وی همچنین درباره قریه آببر قدیم نیز گفت: یک شعیر از 96 شعیر این روستا موقوفه است.
صادقیپور با اشاره به اینکه یک امامزاده صحیح النصب در روستای جیش آباد داریم، تصریح کرد: ساکنان این روستا به استان قزوین مهاجرت کردهاند ولی سلطان سید علی قاضی که نام امامزاده است با 9 واسطه نصبش به حضرت حمزه ابن موسی بن جعفر میرسد.
امام جمعه طارم با اشاره به اینکه شخصی به نام فتح الله باقری اقدام به بازسازی این امامزاده کرده و یک میلیارد تومان در آن هزینه کرده است، گفت: به برکت همین امامزاده نیز 30 خانوار در قالب مهاجرت معکوس در این امامزاده ساکن شدهاند.
وی با اشاره به اینکه بهترین راهکار برای باقیات و صالحات وقف است، گفت: وقف نیز در امور مختلف از جمله دارو و درمان، ازدواج، بیماران و ... هزینه میشود از همین رو بهترین راه برای خیرین وقف است.
نظر شما