به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، ابراهیم قاسمی، امروز در نشست کاندیدای پایتخت کتاب شهر و روستا با حضور مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان زنجان بر ضرورت توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تاکید و اظهار کرد: این مقوله به عنوان یکی از شاخص های توسعه جوامع به شمار می رود.
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با تاکید بر اینکه طرح پایتخت کتاب شهر و روستا طرح خوبی است که امسال برای پنجمین سال متوالی اجرا می شود، گفت: در استان زنجان برنامه ها و طرح های متعددی اجرا می شود ولی در مستندسازی ضعیف عمل می کنیم.
وی با اشاره به اینکه تا 20 دی ماه برای ارسال مستندات فرصت داریم، گفت: سلطانیه پایتخت میراثی استان زنجان محسوب می شود و بایستی از این ظرفیت استفاده کرد.
قاسمی گفت: شاخص هایی برای تعیین پایتخت کتاب شهر و روستا تعیین شده است که سلطانیه از این شاخص ها برخوردار است.
وی بیان کرد: به دلیل حضور اکثر مدیران در شورای فرهنگ عمومی در استان؛ این طرح در شورای فرهنگ عمومی مطرح و خواستار مساعدت دستگاه های متولی خواهیم شد.
قاسمی خواستار اجرای مسابقات کتابخوانی، جمع آوری کتاب، تقویت کتابخانه ها و ارسال کتاب به مساجد سلطانیه شد و گفت: طرح پایتخت کتاب شهر و روستا با هدف افزایش همکاریها و مشارکت نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی در حوزه کتاب؛ جذب سرمایههای موجود در بخش خصوصی؛ فرهنگیتر کردن فضای بخشهای مختلف صنعتی، اقتصادی و… کشور؛ ترویج غیرمستقیم آیندهنگری و برنامهریزی در حوزه فرهنگ؛ حمایت از ایدههای نو و ابتکاری در حوزه کتاب؛ تمرکززدایی از برنامههای حوزه فرهنگ و تقویت عدالت فرهنگی؛ ترویج کتابخوانی؛ طراحی برنامههای جذاب و مردمپسند در حوزه کتاب و ارتقای جایگاه مدیران فرهنگی در شهرستانها اجرا می شود.
نظر شما