سامانه الکترونیکی ثبت طلاق در شهرستان ها راه اندازی می شود

بیدخام گفت: سامانه الکترونیکی ثبت طلاق به زودی در شهرستان های استان قزوین راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، «مریم بیدخام» در کارگروه فرهنگی اجتماعی شهرستان آبیک بیان کرد: خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی در جامعه محسوب می شود که مسئله طلاق بزرگترین عامل تهدید کننده این نهاد به حساب می آید.

 

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین با تأکید بر ضرورت راه اندازی سامانه الکترونیکی ثبت طلاق در آبیک ادامه داد: این سامانه در سال جاری در شهرستان قزوین ایجاد شد و بر اساس گزارش های واصله نتایج خوبی را به همراه داشته است و به زودی در سایر شهرستان های استان هم راه اندازی خواهد شد.

 

وی اعلام کرد: ارجاع مناسب افراد به مراکز مشاوره مورد تأیید، نظارت دقیق ‌تر بر کار مراکز مداخله، عدم ورود خانواده‌ها در بدو امر به دادگاه، عدم دخالت وکیل در ابتدای امر، ایجاد دسترسی عادلانه به مشاوره، افزایش تعداد جلسات و خدمات مشاوره‌ای و مددکاری، رصد مشکلات موجود در خانواده و علل و عوامل و عوارض طلاق‌ های فعلی با امکان گزارش‌ گیری کلان از سامانه، از مزایای این طرح است.

 

بیدخام تصریح کرد: پدیده حاشیه نشینی و اسکان غیررسمی در کلانشهرها از جمله چالش های فرا روی مدیریت شهری است و در محلات حاشیه نشین نرخ جرائم و بزهکاری به علت تراکم بالای جمعیت، فقر فزاینده، شکستگی ساختارها و ایجاد گسست های اجتماعی، تضعیف پیوندهای اجتماعی ارزیابی می شود.

 

وی با بیان اینکه نسبت معنی داری بین حاشیه نشینی سکونت گاه های غیررسمی با جرم و آسیب های اجتماعی وجود دارد، اظهار کرد: مناطق حاشیه نشین به مثابه جزیره های آسیب زای شهری، از منابع اصلی جرم و بزهکاری به شمار می آیند.

 

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین با اشاره به اینکه گسترش حاشیه نشینی در سطح کلان موجب ایجاد انواع آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی می شود، گفت: مهاجرت های بی رویه از روستا به شهر فقر روستایی را به فقر شهری منتقل می کند.

 

وی توضیح داد: سیاست دولت در این حوزه حول سه محور برنامه های پیشگیرانه، مداخلاتی و اجرای، ساماندهی و فراهم آوردن امکانات مناسب رفاهی و آموزشی برای این مناطق است و برای حل مسئله باید با ساماندهی حاشیه نشینی و فراهم کردن امکانات مورد نیاز برای مناطق کمتر توسعه یافته و کم کردن فاصله و خلا موجود بین آنها و شهرنسینان اقدامات لازم را در این زمینه انجام داد.

 

بیدخام یادآور شد: انجام این امور که از لوازم و مقدمات پیشگیری و کاهش میزان جرائم و آسیب های اجتماعی در این مناطق است، مشارکت و همکاری تمام دستگاه های ذیربط به ویژه و نهادها دستگاه های دولتی، نهادهای آموزشی، فرهنگی و مشارکت و حضور فعال سازمان های مردم نهاد را می طلبد.

 

وی در پایان خواستار تشکیل و فعال سازی ستاد بازآفرینی شهرستان آبیک  شد و خاطر نشان کرد: با احصای مناطق آسیب‌خیز، برنامه‌ها و طرح‌ ها به طور سازماندهی شده و منسجم دنبال خواهد شد.

 

کد خبر 746915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha