به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، مهمترین مسئله که خانم دلتون در ابتدا به آن اشاره میکند، نبود مهارت در نویسندگی است. بعضی از نویسندگان با نوشتن چند خطی و با استفاده از کلمات آنچنانی، به اشتباه به این باور میرسند که نویسندهای بیبدیل هستند و این دقیقاً بزرگترین ومهمترین اشتباه است. آنها به استعداد اعتقاد دارند ولی به مهارت نه.
این کتاب بیست و هشت اشتباهی را عنوان میکند که هر نویسندهای به هنگام نگارش اثرش ممکن است بدان مرتکب شود.
برخی از اشتباهاتی که در کتاب به آنها اشاره میشود، عبارتند از:
در کار نوشتن امروز و فردا نکنید
سعی نکنید بهترین اثر دنیا را خلق کنید
از شکست نترسید
در نقطه گذاری افراط نکنید
شخصی ننویسید
عام و جهان شمول بنویسید
از بازنویسی نهراسید
لزومی ندارد همه مخاطب اثر شما باشند
به انتقادها و نظرات همسر، دوست، فامیل و رهگذاران خیابان گوش نکنید
مایوس نشوید و ..
مطالعه این کتاب اشتباهات شما را در نویسندگی به صورت چشمگیری کاهش خواهد داد، اما نکتهای که باید در نظر داشت این است که کتابها قابلیت معجزه کردن ندارند و فرد برای نویسنده شدن باید از استعدادی ذاتی برخوردار باشد و سپس با تمرین و ممارست و مطالعه این دست از کتابها، فن را هم چاشنی استعدادش سازد تا در نهایت توانایی نگارش یک شاهکار ادبی و پر مغز و بیاشتباه را داشته باشد.
گزیدهای از متن کتاب:
دلیل اینکه بسیاری از نویسندههای ما ناکام میمانند اشتباهات باورنکردنی آنها در کارشان است. یک قسمت از مشکل به این بر میگردد که بسیاری از نویسندگان ما دیر آمدهاند و زود میخواهند بروند. آنها به استعداد اعتقاد دارند ولی به مهارت نه.
من فقط میتوانم بگویم که اگر شما از تعدادی از اشتباهات پرهیز کنید، ناشر به احتمال زیاد اثر شما را چاپ میکند؛ اما شما باید در ضمن ویژگیهایی مثل استعداد، مهارت و انگیزه را هم داشته باشید. به علاوه قبل از اینکه اساساً از اشتباهات پرهیز کنید، باید نویسندهای کارآمد بوده و اثر کاملی روی کاغذ آورده باشید.
نظر شما