به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( ۱۹ آذر ) در نشست شورای آموزش و پرورش استان با تاکید بر روند مهارت آموزی در سطوح مختلف دانش آموزی استان، اظهار داشت: اگر برنامه ۴۰ نوع مهارت آموزی محلی در آموزش و پرورش وارد فاز اجرا شده، همه دستگاه های اجرایی استان از جمله کمیته امداد امام (رحمه الله علیه)، بهزیستی، جهاد کشاورزی و دیگر دستگاه ها از این فرصت برای مخاطبین خود استفاده کنند.
وی گفت: اگر نرخ بی سوادی استان ۲ درصد کمتر از میانگین کشوری است و دلیل آن شرایط سخت استان، وجود کودکان دارای بیماری صعب العلاج، استثنایی، اختلال ذهنی، مشکلات جسمی حرکتی، کودکان کار و بدسرپرست بوده و همه دستگاه های حمایتی باید آموزش و پرورش را در این راستا یاری کنند.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد به اهمیت سفرها و اردوهای دانش آموزی به ویژه راهیان نور اشاره کرد و گفت: این سفرها باید ارزش های ملی، دینی و دفاعی ما را منتقل کند و به نوعی مهارت گروهی و جمع پذیری را مورد توجه ویژه قرار دهد.
هادی زارع پور، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم از آغاز طرح انسداد مبادی بی سوادی در راستای کاهش میزان بی سوادی در استان خبر داد و گفت: این طرح می تواند نرم بی سوادی استان را به میانگین کشور برساند.
وی با اشاره به اینکه همچنین ۴۰ نوع مهارت آموزی در حوزه دانش آموزی در استان آغاز شده، اظهار داشت: آمادگی داریم تا برای افرادی غیر از دانش آموزان نیز با دستگاه های مختلف استان در این خصوص برای مدل اجرای تفاهم نامه امضاء کنیم.
زارع پور گفت: در هفته شوراها از شوراهای برتر در حوزه آموزش و پرورش تجلیل می شود و در برنامه کشوری هم برترین ها دعوت خواهند شد.
نظر شما