مرحوم  فاضل لنکرانی شخصیت نواندیشی بود/ نواندیشی باید در فقه ما به وجود آید

آیت الله نورمفیدی گفت: نواندیشی باید در فقه ما به وجود آید وگرنه نمی توانیم با نیازهای زمان منطبق باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، امروز (دوشنبه 19 آذر) در هشتمین پیش نشست همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله فاضل لنکرانی (رحمه الله علیه) گفت: اعجاز آسمانی قرآن از این لحاظ نیست که تجربه پذیر باشند بلکه اعجاز علمی قرآن اسراری را برملا کرده است که برای بشر هیچ راهی برای تجربه کردن آنها وجود ندارد.

 

نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به شخصیت علمی و نواندیشی آیت الله فاضل لنکرانی، گفت: مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی (رحمه الله علیه) شخصیت نواندیشی بود که این صفت را از امام (رحمه الله علیه) آموخته بود و در ذات وی هم وجود داشت.

 

وی با بیان اینکه شخصیت های علمی را می توان از طریق اساتید، شاگردان و کتب های علمی که افکار و اندیشه ها در آن ذکر شده، بررسی کرد، تصریح کرد: مرحوم فاضل لنکرانی شاگرد مرحوم آیت الله بروجردی و مرحوم امام خمینی (رحمه الله علیه) بود و آنها نیز قضاوت های شنیدنی در مورد ایشان داشتند.

 

آیت الله نورمفیدی یادآور شد: تألیفات و کتب بسیاری از آیت الله فاضل لنکرانی به جای مانده که نمونه آن «تفضیل الشریعه فی شرح تحریر الوسیله» است که حدود ۴۰ جلد از این کتاب چاپ شده است.

 

نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه باید در فقه ما نواندیشی اتفاق بیفتد، افزود: اگر نواندیشی نباشد نمی توانیم در دنیا پاسخگو باشیم.

 

وی تاکید کرد: نواندیشی باید در فقه ما به وجود آید وگرنه زمان ما را پس می زند و نمی توانیم با نیازهای زمان منطبق باشیم.

 

آیت الله نورمفیدی اظهارداشت: زمان با کسی کاری ندارد و اعتنا نمی کند و این ما هستیم که باید بیائیم و بیاندیشیم و فکر کنیم. ما باید زمان را بشناسیم و فقه مان را با نیازهای زمان منطبق کنیم.

 

کد خبر 746650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha