به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «محمد فرجود» در دومین همایش و نمایشگاه شهر هوشمند گفت: ما در اسفندماه سال گذشته برای حرکت به سمت شهر هوشمند برگزار شد و در آنجا ما به ابعاد شهر هوشمند پرداختیم.
مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران ادامه داد: ما با برداشت های مختلفی از شهر هوشمند روبرو شدیم و آموختیم برای حرکت به سمت هوشمند به یک مسیر فرهنگی نیازمندیم.
وی افزود: در 9 ماه گذشته ما بر روی چالش های شهر تهران متمرکز شدیم و به کمک مشاوران این حوزه راهبردهای شهر هوشمند در تهران تدوین شد.
مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران با بیان اینکه ما در این مسیر از تجربه سایر شهرهای پیشرفته دنیا بهره گرفتیم، گفت: اسناد پشتیبان شهر هوشمند به سایر بخش ها تزریق شد تا آنها بتوانند در این راه با ما همکاری نمایند.
وی با بیان اینکه برنامه تهران هوشمند در مجامع بین المللی ارایه شده است، گفت: در این حوزه تفاهم نامه های مختلفی با ذینفعان درون و بیرون شهرداری شکل گرفت و می دانیم که مشارکت شهروندان در تحقق شهر هوشمند از نیازهای ماست.
فرجود گفت: سامانه تهران من به عنوان درگاه واحد شهرداری تهران ایجاد شده است و به تدریج تمام خدمات شهرداری و شهری بر روی این بستر ارایه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران خاطرنشان کرد: هم اکنون در سطح شهر تهران کیوسک های شهروندی راه اندازی شده است تا مردم آگاهی های لازم را در این حوزه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: فاز اول خروجی های تهران هوشمند شامل حکمروایی هوشمند، اقتصاد هوشمند، زندگی هوشمند، جابجایی هوشمند و زیرساخت هوشمند راه اندازی شده است.
نظر شما