رویکرد سنتی و انفعالی در سونامی تکنولوژی های ارتباطی  جواب نمی دهد

نصراللهی گفت: با وجود سونامی تکنولوژی های ارتباطی باید به سرعت حرکت کرد. رویکرد سنتی و انفعالی باید تغییر کند و تعاملی وفعال شود. ما در مورد همه تکنولوزی های ارتباطی رویکرد سنتی داشته ایم.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری شبستان،‌نشست تخصصی «بررسی طرح ساماندهی پیام رسان های اجتماعی» عصر امروز ۱۸ آبان در مرکز مطالعات و تحقیقات رسانه ها با حضور محمد سلطانی فر،‌ معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اساتید ارتباطات ، جامعه شناسی و حقوق برگزار شد.

 

بنابراین گزارش اکبر نصرالهی در سخنانی در این مراسم گفت:‌در این طرح که ۷۷ نفر از نمایندگان آن را امضا کرده اند،  مفاهیم خوبی مبنی بر صیانت از حقوق شهروندی و حفظ امنیت ملی، اعتمادزایی، حمایت از پیام رسانهای داخلی در  خود دارد. اما این مطالبه مردم و مسئولان است که  که چرا اینقدر دیر به این فکر افتادید.  چرا گذاشتید تلگرام تا این اندازه در زندگی مردم نقش ایفا کند و به رکنی اساسی در زندگی مردم تبدیل شود.خیلی از موراد ذکر شده در طرح خود طرح را نقض می کند.

 

 

رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه آزاد تهران مرکزی در ادامه گفت: سرعت رشد تکنولوژی‌ و تحولات بالا رفته است و بنابراین باید تغییر رویکرد و راهبرد صورت بگیرد. با وجود سونامی تکنولوژی های ارتباطی باید به سرعت حرکت کرد.رویکرد سنتی و انفعالی باید تغییر کند و تعاملی وفعال شود. ما در مورد همه تکنولوزی های ارتباطی رویکرد سنتی داشته ایم و باید رویکرد و راهبردمان را تغییر بدهیم. مواجهه سلبی ، محدود کننده ویکطرفه و دیرهنگام در این زمینه صحیح نیست .

وی با بیان اینکه غلبه نگاه سیاسی و امنیتی از موارد این طرح است، گفت: بسیاری از قانون گذاران و ناظران این طرح ارگان های سیاسی و امنیتی هستند.شورای تامین صداوسیما تنها عضو رسانه ای این گروه است و بنابراین خیلی ازرسانه ها نمی توانند حرف های رسانه ای خود را به گوش مسئولان برسانند.ترکیب هیات نظارت باید تغییر کند .

 

نصر الهی گفت: باید اشکالات قوانین موجود را برطرف کنیم ، باید کاری کنیم تا مردم خود دنبال انتخاب پیام رسان های داخلی باشند. باید از تجربه فیلتر تلگرام و ماهواره غفلت نکنیم.در صورتی که پیام رسان های داخلی قوی باشند مردم  سراغ پیام رسان های خارجی نخواهند رفت.

 

 

وی تاکید کرد: فیلترینگ در همه جای دنیا وجود دارد و حاکمیت باید بتواند اعمال حاکمیت کند، اما اینکه ما اجازه بدهیم تلگرام در همه سطوح زندگی مردم نفوذ کند و بعد اعمال فیلترینگ کنیم و دستور بدهیم که مردم به  پیام رسان‌های داخلی بیایند، اشکال اصلی ماجرا و نتیجه غفلت است.

 

نصراللهی گفت: در طرح مجلس از مواد ۲۷ تا ۳۳ به صراحت از مجازات ها صحبت شده است.

 

نصراللهی با بیان اینکه این طرح کارشناسی نشده است گفت:  به عنوان مثال در ماده ۲ گفته شده که پیام رسان‌های خارجی برای فعالیت باید مجوز بگیرند. در این شرایط تحریم کدام پیام رسان خارجی می‌تواند به ایران بیاید و مجوز بگیرد؟

کد خبر 746512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha