نمایشگاه منطقه‌ای صنایع دستی شرق کشور به میزبانی  قاین برگزار می شود

رمضانی از برگزاری نمایشگاه منطقه‌ای صنایع دستی شرق کشور به میزبانی شهرستان قاین در دیماه امسال خبر داد و گفت: طرح محتوایی موزه فرش استان تهیه شده و نمایشگاه دائمی به موزه فرش استان ارتقا می یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان  از بیرجند، «حسن رمضانی» امروز (18 آذر) در جلسه کارگروه فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با بیان اینکه 6 میلیارد و 200 میلیون تومان طرح به بانک برای دریافت تسهیلات معرفی شده، اظهار کرد: تاکنون 2.5 میلیارد تومان پرداخت شده و مابقی در مرحله تودیع وثایق است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی به ایجاد موزه‌های تخصصی در استان اشاره کرد و افزود: در این راستا 50 تخته فرش نفیس اداره اوقاف و امور خیریه استان تحویل اداره کل میراث فرهنگی دادند و اکنون در بخش نمایشگاه دائمی فرش مجموعه باغ و عمارت اکبریه به نمایش گذاشته شده است.

 

 

وی با بیان اینکه امسال طرح محتوایی موزه فرش استان تهیه شده و نمایشگاه دائمی به موزه فرش استان ارتقا می یابد، عنوان کرد: اکنون این نمایشگاه فرش با ظرفیت 20 تخته فرش در باغ اکبریه مستقر است و با توجه به مخزنی که 45 تخته فرش داریم در فصول مختلف این فرش‌ها جابه جا می‌شود.

 

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی ادامه داد: امسال 28 استان در سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی خراسان جنوبی شرکت کرده اند و 110 غرفه اعم از تولیدکنندگان داخل و خارج استان در این نمایشگاه مستقر شدند.

 

 

به گفته وی از مجموع غرفه ها تعداد 45 غرفه مربوط به تولیدات استانی و 65 غرفه از سایر استان ها بود و 148 هنرمند در این غرغه ها به تولید و عرضه محصولات خود پرداختند.

 

 

رمضانی عنوان کرد: با توجه به میزان رضایتمندی و میزان فروش نمایشگاه صنایع دستی، خراسان جنوبی برای برگزاری نمایشگاه ملی صنایع دستی در تقویم میراث فرهنگی کشور جایگاه مناسبی پیدا کرده است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی از برگزاری نمایشگاه منطقه‌ای صنایع دستی شرق کشور به میزبانی شهرستان قاین در دیماه امسال خبر داد و گفت: تقاضای صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی استان برای شرکت در نمایشگاه‌های سطح کشور بسیار است اما تلاش می شود هنرمندانی که با کیفیت‌ترین تولیدات را دارند به این نمایشگاه ها معرفی و اعزام کنیم.

 

 

رمضانی به ساماندهی و نظارت بر تورهای گردشگری در مناسبت های مذهبی اشاره کرد و افزود: سازمان میراث فرهنگی متولی اعطای مجوز بند «ب» یعنی دفاتر جذب گردشگر در کشور است و هر کسی این مجوز را داشته باشد دیگر نیاز نیست برای برگزاری هر تور گردشگری به اداره کل میراث مراجعه و درخواست مجوز کند.

 

 

وی ادامه داد: لذا اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان جنوبی اطلاع ندارد که هر دفتر جذب گردشگری چه توری را به خراسان جنوبی می‌آورد چرا که مجوز بند « ب» دارند.

 

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه اما تورهای گردشگری خارجی از مبدأ اطلاعات آنان را داریم و اقدامات لازم را انجام می‌دهیم اما در خصوص تورهای گردشگری داخلی ما هیچگونه مداخله ای نداریم، گفت: اما برای جلوگیری از مشکلات و عدم رعایت مناسبت های مذهبی توسط تورهای گردشگری پیشنهاد می شود تور آشناسازی برای لیدرهای که به مقصد خراسان جنوبی گردشگر می آورند دعوت کنیم و خصوصیات و الزامات فرهنگی که باید رعایت شود را به آنان بگوییم تا علاج واقعه قبل از وقوع شود.

 

 

رمضانی عنوان کرد: اما اینکه نگذاریم در مناسبت های مذهبی تورهای گردشگری به استان وارد شوند به نظر من به تاسیسات گردشگری خراسان جنوبی ضربه وارد می شود و استان بدون معرفی باقی می‌ماند.

 

 

 

کد خبر 746430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha