دانشجویان از راه تولید علم و اخلاقمداری به مدیریت فرهنگی کشور کمک کنند

حجت الاسلام کرمی، با اشاره به نقش تاثیرگذار دانشجویان در توسعه فرهنگی کشور گفت: دانشجویان مملکت باید از راه تولید علم و اخلاقمداری به مدیریت فرهنگی کشور کمک کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، «حجت‌الاسلام مختار کرمی» ظهر امروز در جلسه بررسی و آسیب‌شناسی نیازهای جوانان در زمان حال که در سالن جلسات مجتمع فرهنگی نور برگزار شد ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان استان، اظهار کرد: دانشجویان می‌توانند به پیشرفت و توسعه کشور و ارتقای فرهنگ عمومی جامعه کمک کنند.

 

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان از دانشجویان خواست دنباله رو طیف خاصی در جامعه نباشند و افزود: دانشجویان بر اساس اصول و آرمان های امام و رهبری بایستی در راستای مدیریت فرهنگی کشور گام بردارند.

 

وی دنباله روی از طیف های سیاسی را آفت جامعه دانست و عنوان کرد: اگر دانشگاه در هر کشوری اصلاح شود آن کشور هم اصلاح خواهد شد و دانشجویان مملکت باید از راه تولید علم و اخلاقمداری به مدیریت فرهنگی کشور کمک کنند.

 

حجت‌الاسلام کرمی به مطالبات مقام معظم رهبری در کمک به مدیریت فرهنگی کشور پرداخت و عنوان کرد: دانشجو باید از راه تولید علم در این راستا قدم بردارد و گفتمان‌سازی کند.

 

وی با تاکید بر روحیه پژوهشگری دانشجویان اضافه کرد: انشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی باید با تولید علم بگونه‌ای عمل کنند که جامعه از استعدادهای آنها بهره‌مند شوند.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه مدرسه، دانشگاه، مطبوعات، گروههای مرجع، خانواده و غیره در تربیت و آموزش افراد جامعه نقش دارند، افزود: دانشگاه ها بر مبنای فرمایشات امام راحل باید دانشگاه مبدا تحولات جامعه باشد.

 

سپهر، مطالبه‌گر بودن دانشجویان را امری اصلی در تحقق اهداف خواند و خاطرنشان کرد: دانشجویان ما باید آرمانگرا، ظلم‌ستیز، عدالت طلب، اخلاقمدار و قانونمدار باشند و در ارتباطات خود احترام را حفظ کنند.

 

وی حیات امروز جامعه اسلامی را در گرو ایجاد روح جمعی دانست و افزود: امسال متاسفانه شاهد فردیت دانشجویان هستیم در حالیکه دانشجو برای دیده شدنش بر روی شانه‌های مردم، والدین و اساتید ایستاده است و باید روح جمعی را در خود نهادینه کند.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: از بزرگترین خصلت‌های دانشجویان این است که زود قانع نشوند و اجازه ندهند به قدرت و ثروت وابسته شوند چرا که آینده خود را از دست خواهند داد.

 

سپهر بهترین الگو برای همه مسلمانان را پیامبر اسلام دانست و گفت: باید با رعایت اخلاقمداری که مورد تاکید پیامبر اسلام بوده دانشجویان این مولفه مهم را مورد توجه قرار دهند.

 

مسوول نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان کردستان نیز در این جلسه عنوان کرد: حضور دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته جامعه در فعالیت تشکل‌ها کمرنگ است و دانشجویان باید به برنامه‌های غیر از برنامه‌های دانشگاه ورود پیدا کنند و فعال باشند.

 

حجت‌الاسلام محسن قربانی افزود: نیاز است برای دانشجویان کرسی‌های آزاداندیشی در موارد مختلف برگزار شود و دانشجویان نیز باید خود در این زمینه مطالبه‌گر باشند.

 

رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان نیز در این جلسه دانشجویان امروزی را ایده‌پردازتر ازگذشته دانست و گفت: نوع نگاهها و تفکری که در دانشجویان امروز وجود دارد با گذشته متفاوت است.

 

فاطمه سهرابی با بیان اینکه کار بانوان فرهیخته و دانشجویان فرهیخته استان ایده پردازی است، افزود: از ایده و نظرات دانشجویان استان در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی استفاده خواهد شد.

 

وی از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین اداره تبلیغات اسلامی کردستان با نهاد رهبری دانشگاهها خبر داد و گفت: این تفاهم‌نامه در راستای افزایش فعالیت دانشجویان و استفاده از پیشنهادات و ایده‌های آنها موثر خواهد بود.

 

در ادامه جلسه دانشجویان حاضر در این جلسه به نظرات و پیشنهادات خود در خصوص مباحث فرهنگی و دینی استان پرداختند.

کد خبر 746400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha