اجرای ۱۰۰ درصدی طرح نسخ الکترونیک در ایلام

مدیر درمان تأمین اجتماعی ایلام، از اجرای ۱۰۰ درصدی طرح نسخ الکترونیک در ایلام در تمامی مراکز طرف قرارداد مدیریت درمان استان ایلام در سال ۹۸ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، دکتر کریم لاله ماژین، ظهر امروز (17 آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان ایلام، گفت: مدیریت درمان تأمین اجتماعی در دو بخش درمان غیرمستقیم ۳۰۰ مراکز درمانی در سطح استان فعال و به بیمه‌شدگان خدمت‌رسانی می‌کنند.

 

وی، افزود: در بخش درمان غیرمستقیم (بخش بستری) در ۶ ماهه نخست امسال ۱۴ هزار و ۸۹۱ مراجعه ثبت شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۲ درصدی را نشان می‌دهد.

 

لاله ماژین، تصریح کرد: بخش درمان مستقیم شامل دی کلینیک میلاد، درمانگاه شماره ۲، درمانگاه دهلران و بیمارستان شهدای زاگرس است که این بیمارستان به‌صورت هیئت‌مدیره‌ی اداره خواهد شد.

 

وی، گفت: از ابتدای سال ۹۶ تولید نسخ الکترونیک در تمام مراکز ملکی مدیریت درمان استان انجام‌شده است که ایلام در مرحله سوم اجرای این طرح در سطح کشور قرار گرفت.

 

مدیر درمان تأمین اجتماعی ایلام، با اشاره به مزایای صدور نسخه الکترونیک در مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی گفت: تسریع و ارتقای کیفیت خدمات و تجمیع اطلاعات بیمه‌شدگان، بهبود کیفیت خدمات درمانی، خوانا شدن نسخ پزشکی و غیره از نتایج این برنامه است.

 

لاله ماژین، مهم‌ترین شرط، قرارداد مدیریت درمان با مراکز درمانی در سال ۹۸ را تولید نسخ الکترونیک برشمرد و افزود: تولید پرونده سلامت برای مردم استان در انتهای رعایت این برنامه است.

 

وی، دو شیفته شدن درمانگاه دهلران، راه‌اندازی بخش مامایی و دندانپزشکی در این مرکز درمانی را از مهم‌ترین اقدامات مدیریت درمان در راستای ارائه خدمات به بیمه‌شدگان برشمرد.

 

مدیر درمان تأمین اجتماعی ایلام، خاطرنشان کرد: بخش سرپایی و بستری مراکز درمانی در ۶ ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۳۱ درصدی مواجه بوده است.

 

سرپرست اسناد پزشکی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان گفت: امروزه رشد دانش و آگاهی عمومی و گسترش همه‌جانبه تحولات در محیط جهانی از سرعت وسعت و دقت بیشتری برخوردار شده و حرکت سریع کشورها به‌سوی جوامع اطلاعاتی و دانش‌بنیان کلیه فرآیندها و فعالیت‌های اجتماعی اقتصادی فرهنگی صنعتی و سیاسی را تخت تأثیر قرار داده و فناوری اطلاعات پیشروان فناوری اطلاعات کمی و کیفی خدمات سازمان‌ها شده است.

 

وی، گفت: بهر ه گیری از فناوری اطلاعات در سازمان تأمین اجتماعی بزرگ‌ترین خریدار و دومین ارائه‌کننده خدمات درمانی و بهداشتی کشور در جهت ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات به بیمه‌شدگان از اهمیت و اولویت بالایی برخوردار هست.

 

دکتر کبری محمدی، افزود: پس از اجرای موفق فاز اول طرح حذف دفترچه در سطح تمامی مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی در استان ایلام فاز دوم این طرح را با حذف نسخه کاغذی و تولید نسخه به‌صورت الکترونیک در سطح مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی ازجمله پزشکان دندان‌پزشکان داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک شروع‌شده است.

 

وی، خاطرنشان کرد: در راستای اجرای نسخ الکترونیک گام مؤثری در راستای استقرار طرح سلامت الکترونیک و به دنبال آن کارت هوشمند درمان در کشور برداشته‌شده که استان ایلام از این امر مستثنا نبوده است.

 

سرپرست اسناد پزشکی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان بیان داشت: با توجه به برگزاری کارگاه آموزشی فرایند تولید نسخ الکترونیک برای مراکز طرف قرارداد این طرح رسماً از ابتدای آبان ماه ۹۷ آغاز و با همراهی بیمه‌شدگان و پزشکان توانسته‌ایم جزء استان‌های موفق کشور محسوب خواهیم شد.

 

وی، مهم‌ترین مزایای اجرای این طرح را، بهبود کیفیت خدمات درمانی ارائه‌شده، مشاهده سوابق و مراجعات قبلی بیمار و اصلاح مشکلات ناشی از ناخوانا بودن نسخ، کنترل تداخلات دارویی، کاهش هزینه‌های ناشی از مراجعات مکرر بیمه‌شدگان، پرهیز از تجویز اقلام دارویی تکراری، امکان پرداخت روزانه مبالغ نسخ به پزشکان، صدور گواهی پزشک به‌صورت الکترونیک، جلوگیری از جعل عنوان پزشکان و نسخ و غیره دانست.

 

دکتر محمدی گفت: ارائه پیشنهاد‌ها انتقادات و گزارش‌ها بیمه‌شدگان مراکز درمانی و رسانه‌ها راه گشای این مدیریت در اجرای موفقیت‌آمیز این طرح و ارتقای کیفیت خدمات درمانی خواهد بود.

 

معاون مدیر درمان تأمین اجتماعی استان نیز در این نشست گفت: کاهش زمان حضور بیمار در مراکز درمانی از نتایج اجرای سیستم نسخه الکترونیکی است که با این کار، گام مهمی برای صرفه‌جویی در وقت مردم برداشته‌شده است.

 

وی، خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته متقاضیان بیمه از شهرستان‌های آبدانان و دهلران برای طب کار به استان مراجعه نموده که با تجهیز این مراکز درمانی نیازی به مراجعه آنان در استان نیست.

 

دکتر احمد حیدری زاده، در ادامه تولید نسخ الکترونیک را گامی اساسی در استقرار دولت الکترونیک در حوزه سلامت ارزیابی کرد.

 

گفتنی است، بیش از هزار پزشک در سامانه نسخه الکترونیک غیرملکی سازمان تأمین اجتماعی اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند.

کد خبر 746081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha