به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالهادی فقهی زاده در جمع کارشناسان و روسای گروه قرآن و عترت استان ها در مشهد مقدس گفت: امروز در شرایطی که دشمن ما با تمام توان و برنامه ریزی دقیق خود تلاش می کند تا نور قرآن را در جامعه خاموش کند، ما باید خالصانه و با روش های صحبح معارف قرآن و ناب اهل بیت علیهم السلام را در جامعه ترویج کنیم.در این راستا می بایست از تمام ظرفیت های موجود استفاده کنیم و استفاده از ظرفیت بخش مردمی در اولویت قرار دارد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه بابیان اینکه فعالیت های قرآنی در افق نگاه ما هدف نیست بلکه پلی است برای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ قرآن و به عبارتی پیاده سازی زیست قرآنی در جامعه ،افزود: در راستای ترویج فرهنگ قرآنی می بایست از تمام ظرفیت های موجود حداکثر استفاده را برده و از قالب هنر و بسترفضای مجازی و رسانه های مختلف در این زمینه بهره گیری کنیم.
فقهی زاده همچنین تغییر در رفتار و سبک زندگی مردم در جهت زیست قرآنی را هدف اصلی از اجرای فعالیت های قرآنی دانست و افزود: تمرکز زدایی فعالیت های قرآنی از تهران و مراکز استان ها به سایر شهرستان ها و مناطق مختلف کشور از سیاست های جدی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
نشست توجیهی روسای گروه و کارشناسان قرآن و عترت استان ها از امروز صیح ساعت٧:٣٠ در مجتمع فرهنگی آفتاب ولایت در مشهد مقدس آغاز شده و تا روز دوشنبه ١٩ آذرماه ادامه دارد.
در این اردوی سه روزه دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن وزارت ارشاد از سوی اصغر امیرنیا مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج و پس از آن نیز حجتالاسلاموالمسلمین محمدعلی خسروی برنامههای اداره کل آموزش و توسعه مشارکتها برنامه های خود را برای حاضرین تشریح می کنند.
تشریح دو آزمون سراسری حفظ قرآن و کارکنان دولت از سوی مرتضی خدمتکار مشاور اجرائی معاونت قرآن و عترت بخش دیگری از برنامههای روز اول این دوره در نوبت صبح است. در نوبت بعدازظهر نیز اخلاق حرفهای مدیریت قرآنی با حضور احد فرامرز قراملکی استاد گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه تهران تبیین میشود.
در روز دوم، ابتدا برنامههای اداره کل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و در ادامه نیز نقش محوری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در بهبود امور قرآنی استان توسط حجتالاسلام علی ملانوری تشریح میشود و پس از آن آشنایی با نظام توسعه فرهنگ قرآنی در کشور از سوی محمدمهدی عزیززاده رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیت های بلیغی و ترویجی قرآنی، تبیین میشود و در ادامه برنامههای کمیسیون تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور را بیان میکند.
پایانبخش برنامههای روز دوم این دوره آموزشی ـ توجیهی تبیین نقش اصلی و موثر موسسات قرآنی ـ مردمی در استانها و تبیین فرآیند جدید صدور مجوز موسسات فرهنگی قرآن و عترت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیگر محورهای بحث و گفتگو در این نشست تخصصی است.
در روز پایانی این دوره ضرورت و چگونگی استفاده از ظرفیتهای رسانهای به ویژه فضای مجازی در ترویج فرهنگ و معارف قرآن از سوی حجت الاسلام محمدرضا زائری و سیدحمید حسینی، مشاور فضای مجازی معاونت، تبیین میشود.
نظر شما