رشته های منسوخ شده صنایع دستی احیا شوند

ناصری با اشاره به اینکه احیای رشته های صنایع دستی که منسوخ شده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: پس از دو سال کار مداوم حوله خراشاد ثبت جهانی شد و این اتفاق در همه رشته ها می تواند رخ دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی ناصری» شامگاه (۱۴ آذر) در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی خراسان جنوبی اظهار کرد: نمایشگاه صنایع دستی که هر سال با همت اداره کل میراث فرهنگی برگزار می شود، در بین مردم جا افتاده و مردم برای این نمایشگاه انتظار می کشند.

 

فرماندار بیرجند با بیان اینکه بهترین بازار برای شناساندن هنرهای صنایع دستی برگزاری نمایشگاه ها است، افزود: خوشبختانه استقبال بسیار زیادی از نمایشگاه های صنایع دستی می شود که این مهم مایه مباهات است.

 

وی با اشاره به اینکه صنایع دستی می تواند کمکی به اقتصاد منطقه و تامین مایحتاج زندگی هنرمندان باشد، گفت: صنایع دستی در زندگی روزمره مردم کاربرد بسیاری دارد از این رو استقبال خوبی هم از این نوع محصولات می شود.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه دید و رویکرد مردم نسبت به صنایع دستی اصلاح شده و مردم به اجناسی که خریداری می کنند دقت لازم را دارند که این مهم به اقتصاد داخلی کشور و منطقه کمک شایانی می کند.

 

ناصری با بیان اینکه اساس توسعه امروز جامعه صنایع دستی است، عنوان کرد: اگر صنایع دستی و گردشگری در جامعه رونق بگیرد می تواند جایگزین بسیاری از مشاغل همچون کشاورزی که به دلیل خشکسالی منطقه کم رونق تر شده و برخی از مشاغل که حذف می شوند، باشد.

 

وی با اشاره به اینکه احیای رشته های صنایع دستی که منسوخ شده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: خوشبختانه پس از دوسال کار مداوم حوله خراشاد ثبت جهانی شد و این اتفاق در همه صنایع دیگر می تواند رخ دهد.

 

فرماندار شهرستان بیرجند با بیان اینکه صنایع دستی می تواند موجب قطع وابستگی در کلان کشور شود، اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی مردم را با رشته های مختلف این حوزه آشنا، هنرمندان را تشویق و بسیاری را جهت آموزش و کارآفرینی جذب می کند.

 

 

کد خبر 745678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha