به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «عیسی علیزاده» در نشست خبری امروز با اشاره به برنامه های جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف گفت: جهاد دانشگاهی در سال جاری نزدیک به 23 طرح ملی و سراسری در کشور اجرا کرده است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: برگزاری بیست و پنجمین دوره کتاب دانشجویی، هفدهمین جشنواره پایان نامه سال دانشجویی از جمله برنامه های جهاد دانشگاهی است.
علیزاده با بیان اینکه مناظره موضوعی است که به پژوهش و تحقیق نیاز دارد، تاکید کرد: عنصر اصلی مناظره فرهنگ است و مهمترین جزء عنصر فرهنگی گفتگو است، کاری که سازمان دانشجویان برای زمینه سازی کرسی های آزاداندیشی انجام داده اند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کار تیمی، نهادینه شدن گفتگو در جامعه را از رویکردهای مسابقات ملی مناظره دانشجویی عنوان کرد و گفت: وجه تمایز این برنامه با برنامه های مشابه مناظرات در دفاع علمی از آرا و عقاید است.
در ادامه، مهدی عباسی با اشاره به روند برگزاری هفتمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی گفت: بیش از 400 گزاره گردآوری شده بود که 150 گزاره جدید را تدوین کرده ایم و در مجموع بانکی شامل 550 گزاره داریم.
دبیر علمی هفتمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی با اشاره به در پیش بودن 40 سالگی انقلاب گفت: بخشی از گزاره ها به موضوع چهل سالگی انقلاب می پردازند و مجموعه ای از دستاوردهای انقلاب و شبهاتی که در این حوزه مطرح است را در این گزاره ها گنجانده ایم.
در ادامه، هاشمی راد نیز با اشاره به برگزاری هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی گفت: دانشگاه علم و فرهنگ در زمره نسل سوم دانشگاه ها قرار دارد و امیدواریم میزبانی این مرحله از مسابقات زمینه ای باشد تا در این دانشگاه ظرفیت سازی کنیم.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ افزود: با کمک عنصر فرهنگی جهاد دانشگاهی توانسته ایم گام های خوبی در فعالیت های فرهنگی برداریم.
نظر شما