به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، جمعی از هنرمندان استان کهگیلویه و بویراحمد امروز به منظور رایزنی برای راه اندازی دانشکده هنر با رئیس دانشگاه یاسوج دیدار و گفت و گو کردند.
احمد عریان، رئیس دانشگاه یاسوج در این نشست، گفت: یکی از موضوعاتی که از سوی مردم و هنرمندان استان مطرح می شود راه اندازی دانشکده هنر در بخش گرافیک، نقاشی و هنرهای مختلف نمایشی، اقوام و مردم شناسی است و معتقد هستند که ظرفیت این استان برای داشتن دانشکده هنر وجود دارد .
وی اظهار داشت: ایجاد دانشکده هنر در کهگیلویه و بویراحمد از اولویت های دانشگاه یاسوج است، ولی راه اندازی رشته ها تدریجی بوده و باید با مطالعه و کار کارشناسی انجام شود .
عریان یادآور شد: امروزه گرفتن مجوز با توجه به اینکه بسیاری از رشته ها در کشور اشباع شده، موضوع ساده ای نیست و باید طرح توجیهی قوی داشته باشیم تا بتوانیم مجوز بگیریم .
رئیس دانشگاه یاسوج از هنرمندان استان خواست تا طرح توجیهی خود را در زمینه دانشکده هنر به ویژه در حوزه مردم شناسی، جامعه شناسی، اقتصاد رشته ها و درآمدزایی آنها، فاصله دانشکده هنری که در اینجا تاسیس می شود با دانشکده های سایر استان ها را کارشناسی کنند تا پس از جمع بندی پیگیری های لازم انجام شود.
وی در ادامه، به ظرفیت های استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه های مختلف به ویژه گردشگری اشاره کرد و گفت: یکی از این ظرفیت ها معرفی استان در قالب گردشگری مجازی بوده و اگر بتوانیم جاذبه های این استان را معرفی کنیم، شاهد حضور گردشگر از سراسر دنیا به استان خواهیم بود.
عریان با اشاره به اینکه عکاس، هنرمند و نویسنده خوب در استان کهگیلویه و بویراحمد زیاد هستند، خاطرنشان کرد: وظیفه ماست که در هر حوزه ای به وظایف خود به خوبی عمل کنیم تا استان به رشد و توسعه برسد.
رئیس دانشگاه یاسوج گفت: در این استان متاسفانه از سوی برخی ایل سالاری و قوم سالاری هنر شناخته می شود، در حالی که باید شایسته سالاری در همه زمینه ها در دستور کار قرار گیرد.
علیرضا سمیعی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه یاسوج هم در این نشست، گفت: ۱۱ رشته در حوزه علوم انسانی این دانشگاه وجود دارد که قدمت برخی رشته ها به ۱۵ سال می رسد و در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو داریم .
وی اظهار داشت: تا قبل از حضور دکتر عریان در دانشگاه یاسوج یکی از نگرانی هایی که وجود داشت این بود که چرا در رشته های علمی بازخوردی در سطح استان وجود ندارد و استقبالی از آنها نمی شود، ولی اکنون استارت کار برای استفاده حداکثری از توان علمی رشته ها زده شده و نقطه عطفی محسوب می شود.
سمیعی ضمن تاکید بر ارتباط حوزه علمی و دانشگاهی با هنرمندان، گفت: در زمین هنر بازی کردن کار سختی است و گاهی برای ساخت یک فیلم با وجود اینکه مجوز ارشاد دارد، با مشکل مواجه می شویم.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: تاکنون شاید در بسیاری از عرصه ها دغدغه عمومی ایجاد نشده و این دغدغه باید از بطن جامع بجوشد، سازمان های بالادستی نیز تلاش کنند و تا زمانی که از رده های پایین عزمی دیده نشود، شاید حرکت ها به جایی نرسد.
وی گفت: دانشکده علوم انسانی دانشگاه یاسوج آمادگی دارد با هنرمندان استان ارتباط و همکاری داشته باشد، زیرا در زمینه تحصیلات تکمیلی دانشجویان مستعدی داریم که از ظرفیت آنها کم استفاده می شود و می توان در این زمینه همکاری کرد.
نظر شما