به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، مهدی محقق صبح امروز (5دی) در همایش نوسازی آموزش علوم اسلامی در حوزه و دانشگاه و نقش علامه عسگری تصریح کرد: علامه
عسگری دارای شخصیت جامعی است و علاوه بر فقیه بودن و تسلط بر مفاهیم اصولی در نقد تاریخی تفحص در راویان حدیث از ویژگیهای بر جسته آثار علامه عسگری است وبرای کشف روش علامه عسگری در وحدت حوزه و دانشگاه باید سیره و روش ایشان را در تدریس، عمل و ارتباط با طلاب و دانشجویان دید.
وی افزود: علامه عسگری ریشههای تقلبها و جعلها را در آثار خود ذکر میکند و بحث از مانویان را مطرح میکنند که این گروه میخواستند آنچه را که جزو اسلام نیست را وارد اسلام کنند و احادیث جعلی را به پیامبر نسبت دهند که با تحقیقهای ایشان جعل و دروغ آنها بر ملا شد.
این استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه کشف 150 صحابه ساختگی توسط علاوه عسگری یکی از کارهای مهم آن بزرگوار است، افزود: علامه عسگری با روشی عالمانه این مسئله را مورد تحلیل قرار داد تا افرادیکه احادیث جعلی راوارد اسلام کردهاند را شناسایی کند.
محقق گفت: برای کشف روش علامه عسگری در وحدت حوزه و دانشگاه باید سیره و روش ایشان را در تدریس، عمل و ارتباط با طلاب و دانشجویان دید.
رئیس مرکز مطالعات دانشگاه تهران افزود: یکی از اصول اساسی اسلام این است که اگر استادی سی سال درس میخواند و به اجتهاد میرسد باید این دانش کسب شده را در طی بیست سال به شاگردانش بیاموزاند و ده سال دیگر را به دنبال بالا بردن علم باشد چرا که همواره نیاز است از این دانشمندان، شاگردان ادی تربیت شوند و به یادگار بمانند.
ویتصریح کرد: ما برای برگزاری چنین مراسم بزرگداشتی همیشه منتظر این هستیم که جوامع غربی بر روی چنین دانشمندانی مانور دهند و بعد ما به یاد تقدیر و قدردانی میافتیم.
درادامه این همایش رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: بیتردید بازشناخت ابعاد و زوایای وجودی بزرگان معرفت و اندیشه و ارتقای سطح بصیرت مردمان نسبت به ویژگیهای شخصیتی این بزرگان ضرورتی است که تمامی اندیشمندان و اعصار بر آن تأکید ورزیدهاند.
وی با بیان اینکه امیدواریم برگزاری چنین همایشهایی در ارتباط با حوزه ودانشگاه دستاوردهای مهمی را برای این دو نهاد به همراه داشته باشد، گفت: بزرگداشت شخصیت های علمی منجر به احیای روش مطالعات تاریخی و پاسخ به شبهات می شود.
حجتالاسلام محمدمهدی مسعودی افزود: در این دوره حساس که تمامی اهل ذفرقهها و رنگها با هدفی یکسان و واحد به مقابله با اسلام ناب و فرهنگ شیعی و نفوذ آن در فکر و اندیشه حقیقت جویان برخاستهاند ضرورت برگزاری چنین همایشهایی بیش از پیش احساس میشود.
پایان پیام/
نظر شما