به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «غلامعلی حدادعادل» امروز در مراسم تشییع «ابوالفضل زرویی نصرآباد »گفت :امروز در کنار پیکر مردی ایستادیم که در کمتر از یک عمر 50 ساله، خودش را به عنوان چهرهای ماندگار در عرصه ادب فارسی تثبیت کرد. وی از نوجوانی شعر طنز میگفت و یک عمر مردم را خنداند و دل جامعه خود را شاد کرد. امروز ما به اندازه تمام آن خندهها اندوهگین هستیم.
رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با بیان اینکه زرویی نصرآباد شاعری منزوی نبود، عنوان کرد: کارنامه عمر زرویی حکایت از کار ادبی و توجه به دیگران بوده است. هویت طنز به گلآقا بخشیدن و راهاندازی دفتر طنز در حوزه هنری از مهم ترین فعالیت های زرویی است. زرویی نه تنها به ادبیات فارسی بلکه به ادبیات عرب نیز مسلط بود و این نکته در کتاب تذکرهالمقامات وی مشخص است. شاعری با این وسعت معلومات از سر ناچاری سراغ طنز نرفته است بلکه طنز را انتخاب کرده است.
حدادعادل طنزپردازی در جامعه دینی را سخت دانست و افزود: به دلیل خط قرمزهای سیاسی و همچنین خط کشیهای اعتقادی و ارزشی ، طنزپردازی در کشورمان دشوار است.یک خصوصیت که بر فراز تمام توانایی زرویی نصرآباد میدرخشد، اعتقاد دینی اوست. اگر هیچ شعر جدی از زرویی نمانده بود بهجز قصیدهای که برای ابوالفضل عباس(ع) نوشته است باز هم میتوانستیم به اعتقادات عمیق او پی ببریم.
بر اساس این گزارش، «ساعد باقری» در این مراسم گفت: ما شاعران با داغ درگذشت قیصر امینپور و سیدحسن حسینی شکستهایم. هر چقدر زمان از داغ ابوالفضل زرویی نصرآباد بگذرد، عمق خود را بیشتر نشان می دهد. بیشترین چیزی که از زرویی نصرآباد در ذهنم هست، اصالت اوست. احساس می کنم زرویی نصرآباد مدتها بود با مرگ خود کنار آمده بود. سه سال پیش که شب عمل زرویی بود من و آقای سهیل محمودی به بالینش رفته بودیم و از ایشان عیادت کردیم. از پروردگار بخواهیم که ما را مانند زرویی آماده از این جهان ببرد.
گفتنی است، بعد از تشییع مرحوم ابوالفضل زرویی نصرآباد از حوزه هنری، پیکر این شاعر به بهشت زهرا انتقال یافت. ابوالفضل زرویی نصرآباد، شاعر، پژوهشگر و طنزپرداز ایرانی شنبه شب، دهم آذر بر اثر عارضه قلبی در احمدآباد مستوفی درگذشت.
نظر شما