حجتالاسلام عبدالرسول، رئیس مرکز آموزشهای آزاد موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم با اشاره به فعالیت های این موسسه، تصریح کرد: ما تلاش داریم با استفاده از تجربه ها در سه دهه پس از پیروزی انقلاب به مرکزی راهبردی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه دینی در عرصه مباحث دینی تبدیل شویم.
وی در گزارشی از روند ثبت نام های در این مرکز خاطرنشان کرد: با توجه به جهان اطلاعاتی که اکنون در آن قرار داریم و سوالاتی که در این فضا در مسائل دینی برای انسان به وجود می آید، ضرورت ارائه آموزش ها و مباحث اعتقادی با استفاده از ابزارهای نوین بیش از پیش احساس می شود.
رئیس مرکز آموزشهای آزاد موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) ادامه داد: بر همین اساس برنامه ریزی ها برای دوره جدید بر مسائلی همچون ارائه دروس به صورت غیرحضوری متمرکز شده و در حال حاضر آموزش ها در این مرکز به صورت هایی حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری ارائه می شود.
وی گفت: در بخش پذیرش علاقمندان برای دوره های غیرحضوری آموزشهای مجازی طراحی شده و برای ارائه آموزشهای رسانهای نیز در مراحل پایانی رایزنی ها قرار داریم تا این معارف از طریق رادیو معارف پخش شود و علاقهمندان بتوانند در آزمون آن شرکت کنند.
هاجری با اشاره به چگونگی ارائه دوره غیرحضوری در این مرکز گفت: تاکنون نیمی از مراحل این کار طی شده و مباحث در این دوره به صورت موضوعی تبیین و به تصویب رسیده و در آینده نزدیک به صورت لوح فشرده در دسترس مخاطبان علاقمند قرار می گیرد.
وی با اشاره به فعالیت گروه های تخصصی در این مرکز افزود: در مرکز آموزشهای آزاد موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) از نظر موضوعی گروه هایی برای نیازسنجی طراحی و تعریف مسائل روز جامعه تشکیل شده که موضوعات را اولویتبندی کرده و برای آن دوره آموزشی طراحی میکنند مثلا فقه حکومتی و کاربردی که برای اولین بار در سال جاری اجرا شد و 80 نفر در 2 گروه 40 نفره تحت آموزش قرارگرفتند.
رئیس مرکز آموزشهای آزاد موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: در طول سه دهه بیش از 50 هزار روحانی تحت پوشش آموزشهای مختلف این مرکز قرار داشتهاند و امسال نیز 850 فراگیر در قم داریم.
وی با ارائه آماری از طلاب مشغول به تحصیل در این مرکز گفت: امسال از مجموع هزار و 56 نفر ثبت نام شده 434 نفر در دوره پودمانی عمومی تربیت تبلیغ، 108 نفر در تربیت مربی کودکان، 91 نفر برادر در دوره تکمیلی وهابیت، 85 نفر برادر در دوره تکمیلی عرفانهای نوظهور، 130 نفر برادر و 120 نفر خواهر در دوره ادبی هنری و 88 نفر برادر در زمینه فقه کاربردی امسال شرکت کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: از ظرفیت های استادان حوزه و دانشگاه در کنار هم برای تدریس در این مرکز استفاده میشود ولی اولویت با اساتیدی است که دروس حوزوی و دانشگاهی را با هم گذراندهاند.
پایان پیام/
نظر شما