​بصيرت يک ديد عميق در درک بهتر حقايق است

مراسم افتتاحيه هشتمين دوره بصيرت غيرمتمركز فرماندهي انتظامي گيلان با حضور دادستان دادسرای نظام استان و جمعی از مسئولان ارشد انتظامی گیلان در رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت و به نقل از پايگاه خبري پليس، در حاشيه مراسم افتتاحيه دوره بصيرت كه با حضور دادستان دادسرای نظامی گيلان، جانشين فرماندهي انتظامي استان و جمعی از مسئولان ارشد انتظامي برگزار شد، سيد قاسم عبداللهی، با بيان اينكه دوره بصيرت يک فرصت خير، برای درک بهتر حقايق است گفت: بصيرت در لغت به معنای دانايی، هوشياری و بينايی توأم با عقل و خرد است.

 

وی با بيان اينكه دوره بصيرت از برنامه‌های حائز اهميت ناجا است افزود: بصيرت يک ديد عميق در درک بهتر حقايق است.

 

عبداللهی با اشاره به كارآمد بودن دوره بصيرت در پيشبرد ماموريت‌های پليس تصريح كرد: روزآمدی و ارتقاء امكانات پليس بايد همگام با معرفت، حرفه آموزی و بصيرت كاركنان اين مجموعه باشد.

 

دادستان دادسرای نظام استان گيلان با اشاره به آيه 20 سوره جاثيه كه مي‌فرمايد " منبع بصيرت و دانايی، كتاب قرآن است " بيان داشت: تمامی راه‌های آگاهی و بينايی توام با عقل و خرد از سوی قرآن است و شرط برخورداری از بصيرت، يقين است.

 

در ادامه این مراسم جانشين فرماندهی انتظامی گيلان گفت: نياز به بصيرت در تمام فصول زندگی امری الزامی و ضروری است.

 

سرهنگ علی‌اصغر اميری با تاکید بر لزوم برگزاری چنین دوره‌هایی برای کارکنان ناجا افزود: در اين دوره‌ها فرماندهان، رؤوسا، معاونان و كاركنان نيروي انتظامي زير نظر مربيان مجرب مراكز علمي و فرهنگي كشور، آموزش‌های لازم را با هدف افزايش سطح بينش سياسی و دينی فرا ‌میگيرند.

 

اين مقام انتظامی دوره بصيرت را يک توفيق الهی براي كاركنان نيروی انتظامی دانست و خاطرنشان كرد: برگزاری دوره‌های بصیرت اثرات مثبت و قابل توجهی در تعالی معنوی كاركنان پليس دارد.

کد خبر 744405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha