به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از گاردین،سازمان های اسلامی در بریتانیا از «ترزا می»،نخست وزیر،«جرمی کوربین»،رئیس حزب کارگر و دیگر رهبران احزاب مختلف در بریتانیا خواستند تا تعریف تازه ای از اسلام هراسی به منظور تحت فشار قرار دادن نهادهای دولتی برای پیگیری شکایت های مربوط ،ارائه کنند.
شورای اسلامی انگلیس و دیگرگروه های اسلامی از محافظه کاران و حزب کارگر خواستند تا در پی یک هفته خشم عمومی به خاطر آزار نژادپرستانه مهاجر 15 ساله سوری در «هادرسفیلد»،اقدامی برای مقابله با اسلام هراسی انجام دهند.
نمایندگان پارلمان بریتانیا هفته گذشته در گزارشی نوشتند :«اسلام هراسی ریشه در نژادپرستی دارد و نوعی از نژادپرستی است که به طور کلی «مسلمان بودن» را هدف قرار می دهد.»
آنها در این گزارش از دولت انگلیس خواستند تا تعریف مشخصی از پدیده اسلام هراسی ارائه کند تا افرادی که بر اساس این تعریف مرتکب جرم و جنایتی می شوند،مجرم تلقی شوند.
«هارون خان»،دبیر کل شورای اسلامی انگلیس ابراز امیدواری کرد که رهبران سیاسی اهمیت گوش دادن به جوامع را درک کنند و با ارائه تعریف مشخصی از اسلام هراسی،پاسخ مثبتی به نگرانی مسلمانان در این زمینه بدهند.
این در حالی است که وزیر کشور بریتانیا پیش از این اعلام کرده بود که این این وزارتخانه قصد ارائه تعریف خاصی از اسلام هراسی ندارد.
گروه تحقیقاتی پارلمانی بریتانیا نشست هایی را در «منچستر»،«لندن»،«بیرمنگام» و «شفیلد» برگزار کرده و به طیف گسترده ای از تجربه های اسلام هراسانه از جمله آزارهای کلامی و فیزیکی،گوش فرا دادند.
قربانی های اسلام هراسی از تاثیر این تجربه ها بر روی سلامت روانی خود گفتند که موجب شده است آنها احساس انزوا کنند.
در وب سایتی که به تازگی در حمایت از لزوم ارائه تعریف جدیدی از اسلام هراسی راه اندازی شده، تجربه مادر مسلمانی آمده است که به خاطر داشتن حجاب مورد حمله سه زن دیگر قرار گرفت.
درخواست از سیاستمداران برای اتخاذ تعریف مشخصی از اسلام هراسی پس از آن بود که نمایندگان محافظه کار در پارلمان بر روی این مسئله تمرکز کردند.
این مسئله همچنین پس از آن مورد تاکید قرار گرفت که «بورس جانسون»،وزیر امور خارجه سابق بریتانیا زنان مسلمان دارای پوشیه را با صندوق های پستی و سارقان بانک مقایسه کرد.
حدود یک ماه پیش گزارش هایی منتشر شد مبنی بر اینکه تعداد جرایم ناشی از تنفر در انگلیس و ولز با افزایش چشمگیر حملات مستقیم به مسلمانان در پنج سال گذشته بیش از ۲ برابر شده است.
گزارش های رسمی منتشر شده نشان می دهد که جرایم ناشی از تنفر با انگیزه های مذهبی تنها در ۲ سال گذشته 40 درصد افزایش داشته و 52 درصد این جرایم به طور مستقیم مسلمانان را هدف قرار گرفته است.
این اطلاعات پس از آن یافت شد که گزارشی جداگانه از سوی «کمیسیون برابری و حقوق بشر» آشکار کرد که 70 درصد مسلمانان در یک نظر سنجی سراسری گفته اند که تعصب ها و پیش داوری ها را در زندگی روزانه خود تجربه کرده اند.
نظر شما