به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سیدمحمد علوی، معاون آموزشی دانشگاه علومپزشکی جندیشاپور اهواز، در نشست مطبوعاتی که در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد، گفت: معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت دورهای، هر فصل نشستهایی را برگزار میکند که در این نشست مسایل مهم مربوط به آموزش پزشکی در کشور بررسی میشوند و برای هر دانشگاهی در این زمینه مسئولیت و مأموریت خاصی تعیین کرده است.
وی ادامه داد: معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مسئولیتهای مهمی که به دانشگاه علومپزشکی جندیشاپور اهواز واگذارکرده، بزرگداشت و به روز در آوردن حضور پزشکان و اساتید دانشگاههای دانشگاههای علوم پزشکی در جنگ و دوران دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه این دانشگاه نقش محوری در جنگ و دفاع مقدس ایفا کرده است، اظهارداشت: جبهه های اصلی جنگ در مناطق عملیاتی جنوب بوده است و این دانشگاه در دفاع مقدس بنا به موقعیتی که در این مناطق عملیاتی داشته، فعالیت میکرد و در این زمینه ما وارث از جانگذشتگیهای اساتید معززی هستیم که در دوران دفاع مقدس در کسوت اساتید علومپزشکی فعالیت کردند و در کنار خدمترسانی به مجروحان و مصدومات جنگ از آموزش هم غافل نشدند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، با بیان اینکه این دانشگاه در طول جنگ و دفاع مقدس تعطیل نشد، خاطر نشان کرد: تلفات ناشی از بیماری در جنگها بیشتر از تلفات جنگهاست و در زمان جنگ تحمیلی حتی یک اپیدمی بیماری در خوزستان نداشتیم و این میسر نشد مگر با کمک کسانی که در بهداشت و درمان دانشگاه علومپزشکی اهواز خدمت میکردند.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با توجه به این سابقه، این ماموریت را از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرده تا بتواند پیام پیشینیان ما را که در جنگ بودند به نسل جدید منتقل کند.
وی یادآور شد: اساتید و معاونان آموزشی سراسر کشور باید فضای آموزش جنگ را از نزدیک ببینند تا آموزش عملی دفاع مقدس در حیطه بهداشت و درمان را به دانشجویان آموزش بدهند.
دکترعلوی، با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس با حداقل امکانات عمل جراحی انجام می شده، اضافه کرد: در آن زمان پزشکان با حداقل امکانات بزرگترین اعمال جراحی را انجام میدادند و از این رو فلسفه برگزاری این همایش، یادآوری فعالیت پزشکان، جراحان و اساتید علومپزشکی در زمان جنگ و درس گرفتن از رشادتهای این افراد است.
وی با اشاره به دانشگاه های شرکت کننده در این همایش، گفت: برای شرکت در این همایش 52 دانشگاه علومپزشکی سطح کشور با احتساب دانشگاه شاهد و ارتش اعلام آمادگی کردند و افتتاحیه این همایش در مزار شهدای شلمچه برگزار می شود و پس از برگزاری افتتاحیه با سخنرانی با سخنرانی سردار سوداگر از سرداران دفاع مقدس و دکتر محققی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همایش به صورت کارگاههای آموزشی از ساعت 12، (20مهر) در بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) آغاز میشود.
وی بر رسیدگی هرچه بیشتر مسئولان به استان و ایجاد انگیزه در این استان تأکید کرد و اظهار داشت: باید جاذبه ها را در استان با کمک و مساعدت مسئولان بالا ببریم و با ایجاد جاذبه هایی در این استان هیئت علمی برای تدریس به استان می آیند از این رو نباید مزایا و حقوق هیئت علمی استان خوزستان با بعضی از استان هایی که از جذابیت ها بهره مندند در یک سطح باشد.
پایان پیام/
نظر شما