محکومیت سیاست های حکام عرب در قبال مسئله فلسطین/گرایش ملت ها به معنویت از برکات انقلاب اسلامی است

نشست ۴۰ سال مقاومت همزمان با سومین روز سی و دومین کنفرانس وحدت اسلامی با حضور شخصیت های ایرانی و خارجی با محوریت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار قرآن ومعارف خبرگزاری شبستان، نشست 40 سال مقاومت با محوریت تببین دستاوردهای انقلاب اسلامی در سومین روز برگزاری سی و دومین کنفراس بین المللی وحدت اسلامی عصر امروز دوشنبه پنجم آذر ماه در هتل آزادی برگزار شد.

بنابراین گزارش، بلال سعید شعبان، رئیس جنبش توحید اسلامی لبنان با حضور در نشست ۴۰ سال مقاومت با محوریت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: مسلمانان بایستی قضای الهی را بپذیریم و تلاش های خود را بر مبنای آن یکپارچه کنند و با این وحدت و یکپارچگی است که می توانند در مقابل دشمنان مقاومت کنند.

 

 

 

 

تبدیل انقلاب اسلامی ایران به انقلابی خودکفا

 

 رئیس جنبش توحید اسلامی لبنان افزود: تمام ادعای صهیونیست ها درباره شکست ناپذیری از سوی امام خمینی(ره) با شکست مواجه شد. امام خمینی(ره) از انقلاب مستضعفان سخن گفتند و نتیجه اندیشه آن حضرت امروزه مشخص شده است.

سعید شعبان خاطرنشان کرد: حضرت امام خمینی(ره)خالصانه گفتند امروز تهران و فردا فلسطین. ایشان می خواستند در کنار مستضعفین باشند نه در کنار مستکبرین و به همین دلیل از ارتش بیست میلیونی برای آزادی قدس سخن می گفتند.

رئیس جنبش توحید اسلامی لبنان اظهار کرد: انقلاب اسلامی پس از چهار دهه به خوبی پیش می رود. هرچند که از همان ابتدا با جنگ تحمیلی و تحریمهای اقتصادی مواجه شد.

سعید شعبان گفت: امروزه جمهوری اسلامی ایران به کشوری پیشرفته تبدیل شده و خود را یک پله بالا برده است. ایران به فناوری هسته ای دست پیدا کرده و این هم نمونه ای از پیشرفت های این انقلاب است.

رئیس جنبش توحید اسلامی لبنان افزود: نفت تولید شده درایران همانند کشورهای دیگر منطقه صرف هزینه های زندگی حاکمان نمیشود و امروزه جمهوری اسلامی ایران به کشوری پیشرفته تبدیل شده است.

سعید شعبان با اشاره به وجود اقوام و قومیت های مختلف در ایران گفت: برخی اعتقاد دارند ایران در پی صدور انقلاب است اما هدف جمهوری اسلامی صدور تکنولوژی و پیشرفت است. باید با همکاری جمهوری اسلامی ایران به فکر پیشرفت کشورهای منطقه و از جمله تامین امنیت غذایی باشیم.

 

 

ایران هفتمین قدرت جهانی سال 2016 بوده است

مجید بذرپاش در این نشست با بیان اینکه پیشرفت های جمهوری اسلامی مسئله جدیدی نیست که بخواهیم در این نشست برای اولین بار به آن بپردازیم، گفت: توسعه انسانی سومین نسل از توسعه است که به پیشرفت بشر کمک می کند و در ارزیابی مجموعه های بین المللی از جمهوری اسلامی از 1986 تا 2016 ایران را به عنوان برترین سرعت رشد اعلام شده است.

 

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین افزود: در شاخص قدرت جهانی ایران به عنوان هفتمین قدرت در میان هشت قدرت جهان در سال 2016 اعلام شده است. در سوادآموزی و مبارزه با بی سوادی رتبه پانزدهم از سوی بانک جهانی به ایران اختصاص یافته است.

بذرپاش با بیان اینکه ما در رتبه اول علمی منطقه و رتبه هفدهم علمی جهانی در سال 2016 قرار داریم، گفت: در حوزه بهداشت و امید به زندگی در ایران از سال 1979 تا 2016  شاهد رشد سن امید به زندگی بوده ایم.

بذرپاش در پایان با بیان اینکه ایران در حوزه سلول های بنیادی در رتبه دوم جهانی قرار دارد، گفت: تنها بیست کشور می توانند در سال بیش از یک میلیون خودرو تولید کنند و ما در رتبه هفدهم قرار داریم.

 

 

 

 

پرونده درخشان ایران در حوزه های علمی و آموزشی

آیت‌الله علیرضا اعرافی؛ مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: در طول 40 سال گذشته ایران پرونده درخشانی در حوزه های علمی و آموزشی داشته است.

وی افزود: با نگاهی به تعقلات علمی ایران در دهه های اخیر در پرتو انقلاب درخواهیم یافت که انقلاب اسلامی به رغم آنکه در طول 4 دهه گذشته در برابر سنگین ترین هجوم های استکبار بوده است و به رغم آنکه در برابر دشمن هیچگاه کوتاه نیامده و از استقلال و آرمانهای الهی صیانت کرده و درکنار آوارگان و محرومان ایستاده، در این راه بهای سنگینی داده است.

آیت‌الله اعرافی خاطرنشان کرد: در طول 40 سال گذشته ایران اسلامی هیچگاه از هجوم مستکبران آزاد نبوده است اما با این حال می‌توان گفت که با حفظ آرمانهای بزرگ در مسیر وحدت و دفاع از مظلومان در همه مراحل رشد و تعالی دستاوردها و گام‌های بزرگی داشته است.

مدیر حوزه های علمیه کشور تصریح کرد: ایران در کنار پایبندی به اهداف بلند خود همواره در برابر توطئه های دشمن استقامت نشان داده و در عین حال دستاوردهای بزرگ انقلاب در درون مرزهای ایران را تنها از آن خود ندانسته و اعتقاد دارد که به همه امت اسلام تعلق دارد.

آیت الله اعرافی تاکید کرد: دستاوردهای ایران در همه عرصه ها بسیار زیاد و چشمگیر است و برخی از تطورات مربوط به حوزه علم در دانشگاه و حوزه علمیه است.

وی در ادامه گفت: در ایران 2 نظام آکادمیک دانشگاهی که به علوم پایه می پردازد و یک نظام آموزش عالی که به علوم انسانی با نگاه عالی می پردازند وجود دارد.

آیت الله اعرافی با تاکید بر اینکه در نظام جمهوری اسلامی در بیش از 500 شهر دانشگاه وجود دارد، گفت: مراکز علمی ما روی همه مذاهب مختلف الهی باز است. آموزش در کشور ما فقط دولتی نیست و بیش از نیمی از آن خصوصی است و در حوزه ها هم آموزش به صورت مستقل از دولت و با نظارت رهبری و مراجع تقلید انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: در حوزه علوم اسلامی به سمت علوم انسانی با رویکرد اسلامی رفتیم که نیاز امروز ماست. همچنین حوزه های ما به سمت تولید علم رفته اند.

آیت الله اعرافی گفت: این تجربه ایران که با یک نگاه فرامذهبی و فراملی کار تولید علمی را انجام داده است می تواند الگویی برای همه کشورها باشد و امروز در مجالس علمیه ما به روی همه مذاهب باز است.

وی در پایان گفت: ما تنها کشوری هستیم که چنین حرکت کرده ایم و سایر کشورها را هم به داشتن چنین رویکردی فرا می خوانیم. ما امروز نیازمند به یک هم افزایی برای تولید علم در جهان اسلام هستیم.

 

ایستادگی امام (ره) و آیت الله خامنه ای به مسلمانان قوت قلب داده است

حجت الاسلام سید محمد حیدری مسئول فرهنگی حشد الشعبی در نشست 40 سال دستاورد درسایه مقاومت با اشاره به اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی دنیای اسلام آموخت که می تواند در برابر استکبار و قدرتهای مرتجع بایستد گفت: شهید سید محمد باقر صدر انقلاب اسلامی ایران را بسیار گرامی می داشت و از طلاب می خواست که خود را در شخصیت امام خمینی(ره) ذوب کنند چرا که امام خمینی(ره) آرزوهای انبیاء را محقق ساخته بود.

 

وی با یادآوری اینکه خون شهید سید محمد باقر صدر تضمین کننده حیات ملت عراق بود، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران ضرب آهنگ جدیدی به نهضت مردم فلسطین داد و سال به سال شاهد پیشرفت حمایت از مقاومت فلسطین و به عقب رفتن روز به روز محور سازش و اتحاد آمریکایی و صهیونیستی هستیم.

 

حیدری با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی حمایت از حرکت های آزادی خواهانه در برابر استعمار را تا به امروز ادامه داده است، گفت: انقلاب اسلامی ایران مفاهیم جدیدی در دنیای اسلام مطرح کرد که پیش از آن قابل تبیین نبود.

 

وی با ذکر اینکه جمهوری اسلامی ایران نمادی برای وحدت مذاهب اسلامی است، گفت: انقلاب اسلامی به جهان اسلام آموخت که می توان در برابر هجمه ایستاد و ایستادگی امروز مردم یمن و گروه هایی همچون حشدالشعبی نتیجه این انقلاب است.

 

مسئول فرهنگی حشد الشعبی، گفت: امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب به شایستگی ایستادگی کردند و به همه مسلمانان قوت قلب می دهند.

 

محکومیت سیاست لاابالی گری حکام عرب در قبال مسئله فلسطین

بنابراین گزارش، عبدالرزاق رهبر، امام جمعه آق قلا و مدیر حوزه علمیه عرفانیه، در نشست دستاوردهای ۴۰ سال مقاومت عصر امروز دوشنبه پنجم آذر در هتل آزادی تهران برگزار شد، گفت: ما همچنین سیاست تسلیم آمیز و لاابالی گری حکام عرب در قبال مسئله فلسطین را محکوم میکنیم و دعوت میکنم که همه در کنار ملت فلسطین بایستید.

 

امام جمعه آق قلا افزود: اگر شما حکام عرب چنین کاری انجام ندهید شاهد خواهید بود که مادران مسلمان، فرزندانی همانند صلاح الدین ایوبی به دنیا می آوردن که پرچمدار پیروزی مسلمانان می شوند.

 

مدیر حوزه علمیه عرفانیه تاکید کرد: علی رغم همه شرایطی که بر ما می گذرد و حتی اگر آمریکا و حکام فاسد در برابر ما بایستند اما باید بدانیم که خداوند از همه آنها بزرگتر است و چون خداوند با ماست لذا دشمن هرگز بر ما پیروز نمی شود بلکه ما پیروز هستیم و پیروزی واقعی هم از آن ما است.

 

 

 

 

گرایش ملت ها به معنویت از برکات انقلاب اسلامی است

مولوی اسحاق مدنی مشاور سابق رییس جمهور در امور اهل سنت گفت: استقبال ملت ها از معنویت در دنیا افزایش چشم‌گیری داشته است و این یکی از برکات انقلاب اسلامی است. آیا امروز کشوری در دنیا هست که جرات کند چهل سال در برابر آمریکا بایستد؟ همگان می بینیم که برخی کشورها وقتی اختلاف نظری با آمریکا پیدا می کنند سریع عقب می نشینند اما جمهوری اسلامی اینگونه نیست.

 

اسحقاق مدنی افزود: ایستادگی قاطعانه جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه از برکات معنویت اسلام است.

 

کشورهای مسلمان نباید روابط اقتصادی و سیاسی با رژیم صهیونیستی داشته باشند

عدنان منصور وزیر امورخارجه سابق لبنان با بیان اینکه دشمنان می خواهد مذاهب مختلف اسلامی باهم درگیر باشند، گفت: آنچه امروز شاهد هستیم این است که هنگامی که کشورهای اسلامی، اسرائیل را به عنوان دوست می دانند و حاضرند زیر چتر او قرار بگیرند یک فرصت طلایی به اسرائیل می دهند و این شرایط بدی برای فلسطین ایجاد می‌کند.

 

منصور تاکید کرد: دشمنان می خواهند تمدن و هیمنه فرهنگی جهان اسلام را از بین ببرند و ما را به جان یکدیگر بیندازند تا خودمان تمدن اسلامی را نابود کنیم و در این شرایط ما باید جلوی اهداف شوم دشمنان را بگیریم.

 

وی افزود: این در حالی است که ما باید جدایی بین ملت ها و دولت ها را از میان ببریم و متوجه باشیم که نباید روابط اقتصادی و سیاسی با رژیم صهیونیستی داشته باشیم.

 

 

 

 

 استقلال در تصمیم‌گیری و تغییر موازنه‌های قدرت؛ از دستاوردهای انقلاب اسلامی

آیت‌الله رئیسی در نشست ۴۰ سال مقاومت با محوریت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی، وحدت را به دو نوع منفعت گرا و عمقی تعریف کرد و گفت: دو نوع وحدت در جهان وجود دارد که یکی از آنها شرکت سهامی است که صرفا منفعت‌گراست و دیگری یک وحدت عمقی است.



تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه محور وحدت در امت اسلامی پیامبر اسلام، قرآن و اهل‌بیت هستند، افزود: هر آسیبی به هر بخش امت اسلامی وارد شود کل امت اسلامی به مخاطره می‌افتد لذا مساله فلسطین از سال ۴۲ توسط امام به عنوان مساله اصلی جهان اسلام مطرح شد.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: دیگر سخن از حماس سنی یا حزب‌الله شیعی و منافع نیست بلکه اصل خانواده اسلامی مطرح است، به همین دلیل ایران از یمن، افغانستان و عراق و سایر کشورهای اسلامی حمایت می‌کند.

تولیت آستان قدس رضوی به تشریح ویژگی‌های امت اسلامی پرداخت و گفت: هدف دار بودن و حرکت امت و عدم ایستایی از مهم‌ترین ویژگی های امت اسلامی است. ما به عنوان یک خانواده بزرگ وحدت را بزرگ‌ترین معروف و تفرقه را بزرگ‌ترین منکر میدانیم به همین دلیل هرکس وحدت را مخدوش کند در راستای راهبرد دشمن پیش رفته است.

 

 

امروز اسلام آمریکایی رسوا و پرچمداری از آن اسلام محمدی است

 


وی با بیان اینکه نماد وحدت آزادی قدس شریف است، اظهار کرد: غربی‌ها ۳۰۰ سال با خدا مبارزه کردند که نتیجه آن ۷۰ سال ظلم به ملت فلسطین و صدها کلاهک هسته‌ای و ظلم و جنایات آنها در جهان امروز شده است.

آیت الله رییسی با اشاره به اینکه امروز زمینه‌های شکل‌گیری تمدن اسلامی فراهم شده که این مرهون انقلاب اسلامی است، گفت: امروز اسلام توسعه‌گرا یا اسلام آمریکایی و اسلام واپس‌گرا که نماد آن رژیم سعودی است رسوا و پرچمداری از آن اسلام محمدی است.

آیت‌الله رئیسی استقلال در تصمیم‌گیری و تغییر موازنه‌های قدرت را از دستاوردهای انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: آستان قدس رضوی با ایجاد کرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاداندیشی و گسترش عدالت اجتماعی در جمهوری اسلامی در اندیشه رشد علمی است.

وی با بیان اینکه پرچم انقلاب اسلامی به جامعه اصل "ما می‌توانیم" و امیدواری را القا کرد، گفت: به برکت خون شهدا از جوامع اسلامی جهل‌زدایی شده و بیداری اسلامی شکل گرفته است.

 

 

 

هزینه سازش با آمریکا بسیار بیشتر از هزینه های چالش است

 

سعید جلیلی در نشست عمومی چهل سال مقاومت گفت:دنیا امروز شاهد است که آمریکا و غرب با شعار حقوق بشر و دموکراسی به خود اجازه می دهند برای ملت ها تعیین تکلیف کنند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی و  عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این سوال که چرا چهل سال است که قدرت های بزرگ از انقلاب اسلامی می ترسند و هم دیگران را می ترسانند و نگرانی آنها از چیست؟ گفت: گذشت زمان نشان داد که نگرانی آنها از فعالیت چند سانتریفیوژ نبوده و موضوع هسته ای صرفا بهانه بوده است و امروز علارغم اذعان خود آنها به  صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران اما آمریکا می گوید بر فشارهای خود می افزاید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دستاورد انقلاب اسلامی این است که در برابر مدعیان دروغ دموکراسی نمونه ای از مردم سالاری دینی را نشان داد که در آن مردم با انتخاب اسلام حیاتی تازه پیدا می کنند. دستاورد انقلاب اسلامی این است که نشان داد، می توان روند پیروزی های رژیم ضهیونستی را به روند شکست های پی در پی تبدیل کرد.

جلیلی با اشاره به اینکه به اذعان دشمنان، جمهوری اسلامی امروز از امنیت مثال زدنی برخوردار است، اظهار کرد: اگر می بیند سی  سال پس از دفاع مقدس است که آمریکا جرات نمی کند سراغ گزینه نظامی برود به دلیل این است که می داند این گزینه برای او پر هزینه و بی فایده است. امروز جهان اسلام به خوبی دریافته است که هزینه های سازش با آمریکا و رژیم نامشروع صهیونیستی بسیار بیشتر از هزینه های چالش با آنهاست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اذعان کرد: کسانی که برای خوشامد استکبار در یک قلم ۴۰۰ میلیارد دلار هزینه می کنند نتیجه این هزینه توهین به مردم و کشور آنان و تبدیل شدن به گاو شیرده بوده است.امروز آمریکا به خوبی قدرت اسلام را در مبارزه با نظام سلطه فهمیده است و می داند اسلام برای پیشرفت، مقاومت و سازندگی، فرهنگ و سیاست و هنر و تعالیم انسان و... حرف برای گفتن دارد.

 

 

 

 

وحدت به معنای پیروی از یک فکر و اندیشه نیست

 

محسن هاشمی رفسنجانی در نشست چهل سال مقاومت با بیان اینکه که ابتکار هفته وحدت برای زدودن اختلافات و کینه های مذهبی بین مسلمانان شکل گرفت،گفت: امروز بعد از چهل سال می بینیم که چقدر  وحدت به عمق استراتژیک خود رسیده است اما متاسفانه در یک دهه اخیر هم شاهد افزایش این نزاع ها بودیم که عده ای آن را به برادر کشی هم تشبیه کردند و لازم است که تلاش کنیم تا از این فضا فاصله بگیریم.


رئیس شورای شهر تهران با اشاره به یاد و خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی و حضور او در دوره های پیشین کنفرانس وحدت گفت: قرار نیست در زمینه وحدت به جایی برسیم که همه یک فکر و اندیشه را دنبال کنند، هدف اصلی از وحدت جلوگیری از درگیری ها و نزاع در جهان اسلام است.


رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه ما توانستیم در کشورمان در سایه مقاومت چشمگیرمان به پیروزی والایی برسیم، گفت: در اقتصاد، مسائل نظامی، تولید مواد اولیه همچون فولاد و مس و خودکفایی در تولید وسایل کشاورزی و استخراج نفت در شرایطی قرار گرفتیم که در مقام بین پنجم تا بیستم در موارد فوق در سطح جهان قرار داریم.


وی با بیان اینکه هفتاد درصد مردم ایران در شهرها، زندگی می‌کنند، اظهار کرد: سرنوشت مردم در بعد مسائل شهرنشینی به عهده شورای شهر و شهرداران است که طبق قانون اساسی ابتدا اعضاء شوراها توسط مردم و در نهایت شهردار توسط اعضا شورا انتخاب می شوند و این روندی است که کمک می‌کند تا شرایط به سمت بهبود اوضاع در شهرهای ایران برود.

 

کد خبر 743092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha