جمال رازقی امروز (5 آذر) در جمع خبرنگاران گفت: امروزه صنعت گردشگری و صنایع دستی در دنیا به عنوان یکی از اصلی ترین مزیت های اقتصادی هر کشور محسوب می شود که خوشبختانه در این موضوع کشور ما و استان فارس دارای جایگاه بسیار ویژه ای است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس افزود: استان فارس علاوه بر آثار ثبت شده در فهرست ملی و جهانی فراوان، دارای صنایع دستی فاخر و مهم و اصیلی است که هر کدام به نوبه خود می تواند بیانگر فرهنگ غنی مردم فارس و ایران باشد.
رازقی اظهارداشت: در این راستا اتاق بازرگانی فارس با همکاری سازمان میراث فرهنگی استان اقدام به دعوت از نمایندگان شورای جهانی صنایع دستی کرد که خوشبختانه حضور این افراد در استان پیامد مثبتی در خصوص صنعت زیبای منبت کاری در شهر آباده داشته است.
رئیس اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: کمیته اقتصاد هنر اتاق بازرگانی همواره در تلاش است که این صنایع هنری و دستی پر رونق را در استان فارس ترویج و توسعه دهد که در این زمینه سازمان میراث فرهنگی هم همکاری های لازم را با ما دارد.
وی با اشاره به اینکه فرش دستبافت، گبه و خاتم از دیگر صنایع دستی بسیار مهم استان فارس و کشور است، ادامه داد: چنانچه بتوانیم توسط بخش خصوصی رایزنی های لازم برای به دست آوردن بازارهای جدید در دنیا داشته باشیم خاتم و فرش دستبافت استان فارس هم می تواند در جهان بیش از گذشته دارای اسم و شهرت باشد.
رازقی عنوان داشت: گردشگری و صنایع دستی از مزیت های اقتصادی و بخش های درآمدزای استان است که باید بیش از گذشته به آنها توجه شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس با اشاره به ثبت شهر آباده استان فارس به عنوان شهر جهانی منبت گفت: خوشحالیم که بار دیگر استان فارس توانست در یکی از صحنه های بین المللی خوش بدرخشد و فرهنگ مردم این منطقه به خوبی به جهانیان معرفی شود.
خاطر نشان می شود، دوم آبان ماه سالجاری خانم غدا هیجاوی رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی و مشاور رئیس و عضو شورای جهانی صنایع دستی و هیئتی از ارزیابان برای بررسی منبت در آباده به این شهر سفر کرده و ظرفیت های این هنر را در آباده مورد بررسی کردند.
نظر شما