قیامت هم اکنون برپاست ، ما در اثر غفلت مشاهده نمی‌کنیم

آیت‌الله جاودان گفت: وقتی قیامت به پا شود انسان از خواب غفلت بیرون می آید در حالی که قیامت همین الان هم برپا است و ما در اثر غفلت آن را مشاهده نمی‌کنیم.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت‌الله «علی جاودان» درجلسه هفتگی درس اخلاق که در حسینیه شیخ زاهد برگزار شد، گفت: انسان در دنیا خواب عمقی دارد وقتی مرگ می آید چشمان او باز می‌شود.

 

استاد حوزه علمیه افزود: این عالم حقیتی دارد که همه آن را مشاهده نمی‌کنند وقتی مرگ سراغ آنها می‌آید پرده از چشمان آنها می‌افتد. بعد از ورود به برزخ چشم آنها از یک خواب طولانی باز می شود.

 

آیت‎الله جاودان با اشاره به اینکه انسان در قیامت به بیداری کامل می‌رسد، عنوان کرد: وقتی قیامت به پا شود انسان از خواب غفلت بیرون می آید در حالی که قیامت همین الان هم برپا است و ما در اثر غفلت آن را مشاهده نمی‌کنیم همچون شخص عینکی که عینک به چشم دارد چون عادت کرده در اثر عدم توجه دنبال آن بگردد.

 

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه انبیا و اولیاء الهی پرده غفلت ندارند، اظهار کرد: در قیامت چشم انسان تیز شده و تا عمق عالم پیش می‌رود و می‌بیند؛ عمق همین عالم قیامت است؛ عمق درجه اول آن بزرخ و عمق درجه دیگر آن قیامت است؛ این عمق‌هایی که در عالم است برای ما قابل مشاهده نیست.

 

وی با بیان اینکه ترس انسان برای آینده و حزن او برای گذشته است، ابراز کرد: کار برای آخرت نقد است، هرکس برای آخرت خود کار کند و تقوا پیشه کند دیده او باز شده و بهشت را در همین دنیا حس می‌کند چنین افرادی ترس و حزن ندارند.

 

آیت‌الله جاودان با بیان اینکه اولیا الهی کسانی هستند که ایمان آورده و پیش از ایمان آوردن سال‌های طولانی از عمر خود را به تقوای جدی، دقیق و شدید پرداختند، گفت: کسی که تقوا دارد ایمان می‌آورد تقوا بر اساس ایمان است اما ایمان سبب دوام تقوا می‌شود.

 

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه هر کس به تقوا برسد از همین جا بهشت او آغاز می‌شود، اظهار داشت: کسانی که حرام می‌خورند یا گناه می‌کنند از همین الان در داخل آتش هستند. اما امروز چون پرده بر دیده آنها است این آتش را حس نمی‌کنند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید گناه از زندگی انسان برود هر گناهی یک نجاست و بوی بد دارد، هرکس گناه کرده بوی بد می‌دهد تا زمانی که توبه کند، عمل خیر برای انسان بوی عطر می‌آورد، پیوستگی به اعمال خیر برای انسان تقوا ایجاد می‌کند.

 

کد خبر 742212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha