خبرگزاری شبستان//یزد
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان یزد از مبارزان با طاغوت و نظام ستم شاهی است که دوران جوانی خود را مصروف انقلاب اسلامی کرده است.
وی پس از تبعید حضرت امام (ره) به نجف راهی آن دیار شد و یک دوره 12 ساله اصول فقه را با شهید آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی(ره) از گرمی ولایت و پرتو انوار خورشید درخشان حضرتش بهره ها برد.
آیت الله ناصری از یاران امام در دوران تبعید در نجف اشرف به شمار می رود و پس از گذشت سالیان بسیار هنوز ناگفته هائی بسیاری را از خاطرات آن دوران و حضرت امام در خود نهفته دارد، ناگفته هایی که سرشار از آموزه های بلند اخلاقی، عرفانی، دینی و مذهبی است و برای نسل امروز پندآموز والگو به شمار می رود.
وی چندی پیش در دیدار با برخی از نیروهای ارزشی و مذهبی استان یزد با توصیه و سفارش آنان به بندگی خداوند متعال به بیان گوشه ای از خاطرات خود از دوران اقامت امام خمینی (ره) در نجف اشرف و آداب زیارتی حضرت امام (ره) اشاره کرد.
وی در ابتدا به جوانان توصیه کرد: اگر می خواهید از امام تاسی کنید رضایت خدا را سر لوحه خود قرار دهید، بندگان را برای رضای خدا بخواهید چرا که امام در مسیر عشق به خداوند متعال به بندگان وی به عنوان بندگان معشوق خود؛ عشق می ورزید و همانگونه که خدا را عاشق بود، بندگان او را هم عاشق بود و دوست داشت.
آیت الله ناصری در ادامه با بیان اینکه امام راحل در مدت 15 سال اقامت خود در نجف اشرف تنها کسی بود، که هیچ شبی زیارت حرم حضرت امیرالمومنین(ع) را ترک نکرد؛ افزود: امام هر شب در حرم بود، زیارت امین الله وی در هیچ شبی ترک نشد، در شب ها و نیمه شب ها به گریه و زاری می پرداخت و به نوعی خود را خالی می کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه آداب زیارتی حضرت امام را کمتر کسی می تواند داشته باشد، افزود: امام راحل برای زیارت از پائین پا آن حضرت وارد حرم می شد و پیش روی آن حضرت قرار می گرفت و زیارت می خواند، سپس بدون آنکه در بالای سرمطهر حضرت امیرالمومنین(ع) قرار گیرد به پائین پا حضرت می رفت و دوباره زیارت می خواند و سپس پشت سر قرار می گرفت و زیارت می خواند و در نهایت خارج می شد.
آیت الله ناصری با بیان اینکه حتی یک دفعه ندیدم که امام از بالای سر امیرالمومنین(ع) عبور کند، افزود: امام در ایام عاشورا در کنار زیارت ها و دعاهای شبانه، روزها نیز یک ساعت برای زیارت زمان می گذاشت.
وی با اشاره به اینکه امام آدم بیکاری نبود که از روی بیکاری به حرم برود، افزود: امام در آن مقطع همانند دیگران درس خود را داشت، خود به استفتائات جواب می داد، مطالعات متفرقه داشت و ایران و مبارزات را پیگیری و از نهضت مراقبت می کرد تا مسیر خود را طی کند.
وی افزود: امام راحل با چنین مشغله ای در نجف روزی 10 جزء قرآن می خواد و هر سه روز یک بار قرآن را ختم کرد.
آیت الله ناصری با بیان اینکه امام در مدت اقامت خود در عراق تنها سه تا چهار نوبت به کربلا برای زیارت رفت، افزود: امام راحل در حرم امام حسین(ع) هیچگاه از پیش رو و بالای سر حضرت به حرم وارد نشد.
وی تاکید کرد: امام در حرم امام حسین(ع) نه پایین پا ونه بالای سرمی رفت، امام از روبه رو وارد می شد، زیارت می خواند و بدون آنکه به پایین پا برود به کنار می آمد و این از ادب زیارت امام بود.
پایان پیام/
نظر شما