به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، « سرباز معلم یکی از روستاهای محروم شهرستان نیکشهر هستم، تصمیم دارم از اول مهر با فروش هنر دستانم به بهتر شدن وضعیت بهداشت و تحصیل دانش آموزان کمک کنم» این عبارتی است که بر صفحه اینستاگرام یک معلم نقش بسته.
«عبدالمالک زین الدینی» در استان سیستان و بلوچستان سرباز معلمی است که در اولین سال خدمتش به روستای محنت در شهرستان نیک شهر و بخش آهوران به عنوان سرباز معلم فعالیت می کند.
زین الدینی درباره اقداماتی که در منطقه جنوب استان سیستان و بلوچستان انجام داده است، گفت: وقتی سر کلاس درس حاضر شدم، دیدم دانش آموزان بدون لوازم التحریر به کلاس آمده اند، حتی برخی پابرهنه و بدون کفش به مدرسه می آیند.
وی افزود: وقتی با این صحنه ها و شرایط دانش آموزانم مواجه شدم، تصمیم گرفتم با هنری که دارم یعنی ساخت صنایع دستی و فروش آنها، به بهبود وضعیت تحصیلی و بهداشتی دانش آموزان این مناطق کمک کنم.
زین الدینی که در مدرسه امام مهدی در روستای محنت درس می دهد، خاطرنشان کرد: تاکنون همه لوازم التحریر دانش آموزان مدرسه را تهیه کرده ام و در این مدرسه دانش آموزان از نظر لوازم التحریر هیچ مشکلی ندارند و همه مایحتاجشان در این بخش را تهیه کرده ام.
وی با بیان اینکه روستاهای دیگری هم در منطقه هستند که نیاز به کمک دارند، خاطرنشان کرد: اکثر روستاهای این منطقه شرایطی نظیر روستای محنت و حتی در برخی روستاها وضعیت وخیم تر است.
این سرباز معلم با بیان اینکه روستای محنت 700 نفر جمعیت دارد و با دهستان چاو که مرکز بخش آهوران است 10 کیلومتر فاصله دارد، افزود: چندین روستای منطقه آهوران راه روستایی ندارند و تردد از جاده های خاکی انجام می شود.
زین الدینی درباره تعداد دانش آموزان در حال تحصیل در مدرسه امام مهدی می گوید: در مدرسه 57 دانش آموز داریم و کلاس خودم 20 دانش آموز دارد.
وی درباره فعالیت های خود در حوزه صنایع دستی نیز اینگونه توضیح می دهد: با کمک همسرم حصیربافی می کنیم؛ بخش چکن دوزی را خودم و سوزن دوزی ها را همسرم انجام می دهد.
زین الدینی درباره نحوه بازاریابی و فروش صنایع دستی گفت: این محصولات را از طریق صفحه اینستاگرامی «سفیر آهوران» به فروش می رسانم و از محل فروش آنها، برای تمام دانش آموزان این مدرسه لوازم التحریر گرفته ایم.
وی با بیان اینکه به روستاهای منطقه رفته ایم و شرایط دانش آموزان آن را از نزدیک دیده و بررسی کرده ایم، گفت: استقبال خوبی از فروش صنایع دستی شده است و از هموطنان عزیزمان تشکر می کنم که به کمک ما آمدند.
سرباز معلم با بیان اینکه 5هزار دانش آموز بی بضاعت و یتیم در این مناطق داریم، خاطرنشان کرد: فکر نمی کردم که صنایع دستی اینقدر در کشور رونق داشته باشد و تا این اندازه اقتصادی باشد و حرف اول اقتصادی را در کشور بزند.
زین الدینی با بیان اینکه تنها راه نجات جنوب استان سیستان و بلوچستان صنایع دستی است، گفت: به دلیل خشکسالی در این منطقه آبی برای کشاورزی و دامداری وجود ندارد و امیدوارم بتوانیم با صنایع دستی، اقتصاد خانوارهای جنوب استان سیستان و بلوچستان را بهبود دهیم.
نظر شما