مدیران نفتی نگاه صدقه مابانه به مردم دارند

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم پاسخگویی مدیران نفتی گفت: مدیران نفتی نگاه صدقه مابانه به مردم دارند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «علی ساری»، نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه (۲۷آبان)و در طرح سوال خود از  وزیر نفت در مورد عدم توزیع مناسب خدمات اجتماعی و عدم اعطای مالیات شهرداری‌ها در اهواز گفت: در همه جای دنیا وجود شرکت‌های صنعتی ملاکی برای افزایش رفاه مردم است اما در اهواز این گونه نیست و شرکت‌های نفتی در چارچوب هیچ کدام از قوانین و ضوابط عمل نکرده و به هیچ کدام از آنها پایبند نیستند.

 

نماینده مردم اهواز در مجلس اظهار داشت:  فعال بودن فلرهای نفتی در چهار گوشه شهر و حتی افزایش تعداد آنها موجب ایجاد محیط آلوده در حوزه انتخابیه اهواز شده است. به دلیل آلودگی هوای دو ماهه در تهران عده‌ای از دوستان به دنبال تهیه طرحی برای برداشت ۳ هزار میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای بهبود وضعیت بودند اما برای آلودگی هوای خوزستان ارگان‌های دولتی به خصوص شرکت نفت حاضر به حمایت در این زمینه نیستند.

 

وی با اشاره به گزارش سازمان جهانی بهداشت در مورد آلودگی حاصل از فلر در اهواز گفت: گویا مدیر شرکت ملی نفت ایران کینه‌ای قدیمی از خوزستان دارد. به طوری که ایشان جسارت و اظهار می‌کند که قوانین مصوب برای مالیات بر ارزش افزوده در دفتر ریاست جمهوری مورد بحث قرار گرفته و حقوقی نیست. از کی تا حالا قوانین مصوب مجلس در دفتر رئیس جمهور مورد بحث قرار گرفته و از جنبه قانونی بودن یا نبودن بررسی می‌شود؟

 

«ساری» اضافه کرد: متاسفانه مدیران نفتی پاسخگویی کامل ندارند و نگاه صدقه مابانه به مردم دارند که این نگاه باید اصلاح شود.

 

وی با اشاره به سهم استان های نفت خیز از فروش نفت گفت: امسال تا تیرماه ازبیش از  ۱۳ هزار میلیارد فرئوش نفت فقط  ۸۰ میلیارد تومان به خوزستان اختصاص یافت.

 

«ساری» در ادامه اظهار کرد: در وسط شهر اهواز در منطقه کوروش چاه نفتی وجود دارد که عوارض آن پرداخت نمی‌شود. در زمینه به کارگیری نیروهای بومی به مردم ظلم می‌شود. اولین و تنها بخشی از ایران که روزانه یک میلیون بشکه تولید نفت دارد، خوزستان است. تنها استانی که بیشترین فرصت‌های شغلی را دارد اما درصد بیکاری آن بسیار وحشتناک است، خوزستان است. این استان به ارزش ۱۰ میلیارد دلار صادرات برق دارد اما روستاهای خودش از نعمت برق محروم است.

 

وی گفت: آقای وزیر گفتند که برای فلرها پروژه‌ای طراحی شده است اما بخارات ناشی از حوضچه‌های آب مازاد در محیط زیست خوزستان چه می‌شود؟ بنده به خوبی زحمات شما را می‌دانم اما این گونه موارد را نمی‌توان قبول کنم. ما یک هواپیمایی ملی به نام هواپیمایی نفت داشتیم اما همزمان با حادثه یاسوج آن را به نام کارون تغییر دادند و دوستان صندوق بازنشستگی درصدد تعضیف آن برآمدند.  

 

نماینده مردم اهواز بیان کرد: آقای وزیر چرا بند ۲ ماده ۱۸ آیین‌نامه نظام اداری و استخدامی سازمان نفت اجرایی نمی شود؟ چرا تبصره یک ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده اجرایی نمی‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در خصوص سهم آلایندگی نفت، سهم خوزستان به صورت کامل پرداخت نشده است. من به عنوان نماینده مردم اهواز انتظار دارم حق و حقوق قانونی ما پرداخت شود و به مدیران نفتی بگوییم که به استان خوزستان نمی‌خواهد صدقه دهد./

کد خبر 740820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha