دستیار ویژه وزیر بر مسند سازمان سینمایی

انتخاب «حسین انتظامی» به عنوان سرپرست سازمان سینمایی را باید نتیجه اعتماد سیدعباس صالحی به او دانست که موجب شده مسئولیت یکی از حساس ترین بخش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را به او بسپرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، وعده وزیر ارشاد برای معرفی رئیس یا سرپرست جدید سازمان سینمایی به موقع محقق شد تا «حسین انتظامی» که در هفته های گذشته محتمل ترین گزینه بود، در جایگاه سرپرست سازمان سینما قرار گیرد.

 

چند روز پیش بود(21 آبان ماه) که «سیدعباس صالحی» حین بازدید از جشنواره فیلم کوتاه تهران در جمع خبرنگاران از کناره گیری «محمدمهدی حیدریان» از سازمان سینمایی در راستای ابلاغ قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان خبر داد.

 

«محمدمهدی حیدریان» رئیس سازمان سینمایی که حکم ریاستش بر این سازمان  را ۱۷ اسفند ۹۵ از «سیدرضا صالحی امیری» وزیر پیشین ارشاد دریافت کرد، از ابتدای دهه شصت در سطوح مختلف مدیریتی سینما حضور داشت؛ مدیریتی که تا دهه 70 نیز ادامه یافت. او همچنین 6 سال مدیریت سیمافیلم را برعهده داشت و 3 سال نیز در شبکه جهانی جام جم فعالیت کرد تا کارنامه او در صدا و سیما نیز پر و پیمان باشد.

 

 

وی با اشاره به حساسیت های موجود درباره مدیریت سینما، انتخاب رئیس سازمان سینمایی را امری زمان بر دانست و گفت: باتوجه به حساسیتی که سینما برای مردم و اهالی سینما دارد سعی کردیم در یک فرصت یک ماه و نیمه‌ای که داشتیم در یک جمع‌بندی طی ٢٥روزه گذشته اسامی را ارائه کنیم. این اسامی باید از سوی حوزه نهاد ریاست جمهوری برای تایید نهایی بررسی شود و استعلاماتی باید صورت بگیرد .

 

صالحی البته به خاطر همین روند، از احتمال معرفی سرپرست برای سازمان سینمایی خبر داد؛ احتمالی که امروز محقق شد تا حسین انتظامی دستیار ویژه وزیر ارشاد سرپرست این سازمان شود.

 

انتظامی تا چندی پیش مسئولیت معاونت امورمطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بر عهده داشت. این مدیر رسانه ای که سابقه مدیرعاملی موسسه همشهری و مدیرمسئولی روزنامه جام جم را در کارنامه خود دارد، در ماه های اخیر به عنوان دستیار ارشد وزیر، در پیشبرد شفاف سازی عملکرد وزارتخانه نقش پررنگی داشت. انتظامی با مدرک تحصیلی دکترای تخصصی مدیریت استراتژیک،  مسئولیت دبیر کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات  را نیز بر عهده دارد.

 

انتخاب انتظامی را باید نتیجه اعتماد سیدعباس صالحی به او دانست که موجب شده مسئولیت یکی از حساس ترین بخش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را به او بسپرد.

 

 

برخی منتقدان مدعی هستند که «سینمایی نبودن» انتظامی چالشی پیش روی وزارت ارشاد خواهد بود. البته حساسیت ذاتی مقوله سینما در کنار گستردگی فعالان آن کار هر مدیری را با دشواری روبرو می کند. نکته ای که وزیر ارشاد نیز با اذعان به آن گفته بود: «سینما دارای صنوف متعددی است و بیش از ٣٠صنف در سینما فعال هستند. بنابراین اینکه فردی بتواند به گونه ای رفتار کند که این صنوف را در کنار هم قرار دهد بسیار مهم است.از طرفی دیگر به دنبال کسی هستیم که نسبت به سینما ناآشنا نباشد، اما اینکه حتما از صنف سینما نیز باشد یک اولویت هست ولی صرفا یک ضرورت نیست. همچنین ترکیب اقتصاد و هنر سینما هدفی است که از مدیر جدید انتظار داریم، زیرا سینما دو بال دارد: یک بخش فرهنگی و هنری آن است که فرهنگ ایرانی و درون اجتماع را نشان می دهد و بال دیگر آن صنعت است که بیش از ٥٠هزار نفر در این بخش فعالیت می کنند و مدیر جدید باید این دو بال را با هم به حرکت درآورد.»

 

در کنار این ها البته نباید حضور چندین ساله انتظامی در حوزه فرهنگ و مدیریت پیشرو او در حوزه رسانه را نادیده گرفت. انتظامی در سال های فعالیت خود بنیان گذار ساختارهای تازه ای در بخش رسانه بوده که پس از او نیز به حیات خود ادامه داده اند. از سوی دیگر او با تعامل دوسویه اهالی فرهنگ و سیاست به خوبی آشناست. نکاتی که امیدواری برای موفقیت انتظامی در مدیریت سینما را نیز افزون می کند.

کد خبر 740680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha