به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، "علیرضا درویش نژاد " در نشست خبری با خبرنگاران همدان که با حضور مریم کاظمی دبیر جشنواره، اردشیر صالح پور مشاور و قائم مقام دبیر و هادی فیضمنش مدیر اجرایی جشنواره در سالن کنفرانس مجتمع فرهنگی سینمایی شهید آوینی برگزار شد، گفت: امسال بدنبال جهشی در اجرای جشنواره بودیم که این جشنواره را نسبت به جشنواره های گذشته متمایز کرد و موجب شد اتفاقات خوبی در جشنواره امسال رخ دهد چرا که معتقدیم جشنواره امسال شاهد تحول از نظر محتوایی و فرم اجرا بوده است.
رییس بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با بیان اینکه یکصد کشور متقاضی شرکت کننده در این جشنواره بودند، اظهارکرد: ١٣ کشور در جشنواره امسال حضور دارند.
وی افزود: نوع نگاه به جشنواره امسال نگاه تحول آفرین و نشاط آفرین با شعار حقوق اجتماعی و شهروندی کودک بوده که موجب شد نهاد ریاست جمهوری در این حوزه وارد شده و بپذیرند کودک و نوجوان تاثیرگذارترین اثر را به لحاظ جامعه شناسی و روانشناختی در جامعه دارد.
وی اضافه کرد: همدان در اجرای برنامههای بهار مهربانی در کشور (که مهمترین دغدغه رهبر معظم انقلاب است)، پیشتاز است و به منویات مقام معظم رهبری درافزایش و ایجاد امید و نشاط در جامعه، جامه عمل پوشانده و امروز شاهد ایجاد نشاط اجتماعی در شهر همدان هستیم.
درویش نژاد تصریح کرد: امسال بدنبال جهشی در اجرای جشنواره بودیم که این جشنواره را نسبت به جشنواره های گذشته متمایز کرد و موجب شد اتفاقات خوبی در جشنواره امسال رخ دهد چرا که معتقدیم جشنواره امسال شاهد تحول از نظر محتوایی و فرم اجرا بوده است.
وی اضافه کرد: در جشنواره امسال سعی شد به صورت علمی و موشکافانه و کارشناسی شده در جهت رشد و ارتقای آن تلاش شود و ما امروز بدنبال رشد جشنوار هستیم که این یک امتیاز بین المللی برای کشور، نظام و مردم است که باید نهادینه شود و باید در پویا کردن و زیبا کردن جشنواره تلاش کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از استقرار دبیر خانه دائمی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان درهمدان خبر داد و افزود: دبیر خانه دائمی جشنواره یک روز پس از اختتامیه جشنواره کار خود را آغاز خواهد کرد و برنامه ریزیهای دقیقی برای جشنواره سال آینده خواهد داشت.
درویش نژاد گفت: همچنین در کمیته جشنواره در راستای گسترش عدالت اجتماعی در بین کودکان و نوجوانان شهر همدان مقرر شد تعدادی از نمایشها در مناطق حاشیه شهر و مدارس این مناطق اجرا شود.ما با تبعیض ها و خط کشی های نامرئی مخالفیم و میخواهیم که کودکان و نوجوانان در محله های حاشیه هیچ تفاوتی با دیگر کودکان نداشته باشند ضمن اینکه کرامت انسانی آنها باید مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما